Ја стварно не знам што го тупат со инсеминацииве кога ретко има фајде од нив а пак се клукаш со хормони што не е добро за жената. А на тема антибиотик, задњиве неколку дози оспен обавезно кандида ми се активира па после мора и канестен и аман веќе...
Devojki, a be od ova krinonot gel.. epten mi se stegna muskulot dole, nemoze veke ni toa cevceto od aplikatorot da vleze. Normalno li e taka?
@Natasa. P јас мислам дека не ти е стегнат мускулот туку дека внатре си полна со остатоци од гелот и затоа потешко да влага. Извини сега на израз ама пробај бутни прст и да видиш колку гел ќе извадиш. И кај мене идеше тешко и не знам како си викам чек да проверам зш не оди....и не можеш да замислиш колку гел "ископав"
Boze, boze...jas pak si mislev deka gelot se rastopuva vnatresno, ono trebalo so bor masinka da go kopame
Dobro be visokot gel bi trebalo sam da si padne nadole ili pri eventualen napon od golema nuzda.....sea i istrazi si ja vnatresnosta treba da praime
Nataska taka edna moja drugarka pri odenje u wc cela topka i ispadnala,taa ispanicile si pomislila embrionite da ne i padnale,posle ginekologot i objasnil deka toa e visokot od gelot.
Не секогаш 2+2 се 4. Мислам дека некој сооднос ти укажувал на вирус. Така милам. Види гинекологт што ќе ти каже.
Fala ti se spremame i nie da gi pustime ama so 1insiminacija zasto i kaj nas e mnogu mal bojot na seme pa so Gospod napred ke vidime kako ke e se nadevam ke ni odobrat
zdravo i jas sum nova, da jas imam iskustvo imam praveno 2 oploduvanja koi za zal nebea uspesni i sega pred edna nedela pravef invitro po tret pat i se nadevam na najdobroto mislam deka ke mi bide pozitivno ::))