Аман бе, зошто 2100 и царина, кога убаво си пишува " Од 22 до 90 евра се плаќа само 18% ДДВ"? Инаку и јас сум кај истиот доктор и пијам еден тон витамини препишани од него плус некои на своја рака без никаков успех. Додуша мене АМХ ми е ептен низок, 0,15, циклуси кои варираат од 18 до 31 ден и веќе имам доста години (39). Докторот од почеток уште пред една година ми кажа да не се надевам многу и последно доколку ми е опција донирани (а не ми е зоште веќе имам едно дете природно) да пробам така.
Да не ме разберете погрешно, јас не ве осудувам, секој нека прави како што мисли дека треба. Само го кажав моето мислење. А и сите сме различни, мака си имав и јас, дури со седмото инвитро стигнав до успех, ама ниту еднаш не земав нешто на своја рака, иако и јас сум доктор. Како и да е, ви посакувам на сите што ја водите оваа борба што побрзо да се израдувате и да си држите бебче во раце.
Не знам веќе до што е, и јас сум со ниско амх, ама и со ниско природно забремениле, познавам и на 40+ што природно забремениле и имале бременост како по книга, ни лежење и одмарање, ни ништо. Да ти кажам и јас размислувам за донирани, ама се двоумам, Ивановски ми предложи уште еднаш да пробаме на природен.
Не, таман работа, не те сфатив погрешно, сите што сте си имале мака тука сте да помогнете, сите си го пишуваат своето искуство.
Site bremenosti mi se sp cigare...minata gpd gi ostavivpravev inv nemase ni transfer od koj psohologot Mi rece deka potrebata za Nikotin e napravil stres na moeto telo i tava e Fakt...posle Loriot poziv 10 ispusih taka da ne planiram stres da si pravam,planiram da gi namalam...se e Gospodova rabota... 70% od doktorite pusat a zborat da ne se pusi
Zdravo Transferot mi bese na 22 koga najbrzo da napravam domasen test? Nemam nikakvi simptomi se plasam da ne ne e uspesno. Prvoto ivf mi bese so uspeh ama go izgubiv bebeto vo 6ti mesec
Мене ми рекоа тест за две недели од трансфер. Почекај уште малце и не барај симптоми, кај секого е различно.
Znam ama kako gi citam ovde zenive so simptomi strav me fakja. Prviot pat koga bese uspesno isto nemav nikakvi simptomi
Ете гледаш, си немала симптоми а бил позитивен тест. Некои овде со симптоми па немаат добар исход. Најтешко во овие моменти е да останеме смирени и да не читаме се’ и свашта… ама тоа е… Јас исто првата бременост немав никакви симптоми, само градите ме болеа. Со Господ напред кај сите <3
Isto sum I jas samo I bolki imam transfer imav na 21.2 prasav rekoa normalno. Preferiram poveke da lezam taka mi kazaa
Здраво. Се мачам со бактериите веќе пола година . Не можам да поднесам за ваучер од што не можам да се излечам. Што најмногу има ефект?