Витамините не спаѓаат тука, а лекарства и медицински уреди можат само со одобрение да се увезат. Порачувај со обична пошта, не со FedEx или DHL затоа што они и за услугата наплаќаат солидна сума. Гледај нарачката да не надминува 45 евра и нема да имаш проблем.
Jas imam na 2 Januari podneseno a ushte nemam odgovor.I jas samo na toa mislam a ne sum od skopje da odam da prasham na broevite ne odgovaraat.
Ne znam kaj mene nema nishto stignato,a mozhe i poshtarot da ne go donese od toa i se plasham da ne mi go izgubat pred 2 nedeli go prashav reche nema nishto stignato pa ke pochekam ushte malku ako ne ke odam vo fondot.
Кога сака да биде ќе биде. Јас не сум пушач и имам 3 неуспешни инвитра со постојано лежење во кревет.
Супер! Да прочитав и на страната на ФЗО дека доколку дијагнозата од докторот ти е за инвитро директива дека одобруваат. Имам закажано преглед кај матичниот гинеколог за да ги соберам сите упати за потребните испитувања па ќе аплицирам. Благодарам на одговорот
Јас кога бев за 4Д ехо во Њу Борн, мене Трајковски ми пиша во извештајот без инсеминации, директно ивф. Дури ми кажа и хсг дека немам потреба да правам, сепак си направив на своја рака.
Мене ми дадоа, а и слушам доста доктори за трудници препорачуваат пробиотици во текот на бременоста. Баш заради тие промени во тело и нарушување на цревната флора. Консултирајте се, може и тие да ви помогнат за подобро прочистување
Дали за поднесување на документи матичен гинеколог може да напише извештај за 2Д/3Д, дали имате поднесено документи од матичниот не од специјалист за инвитро и дали по новите обрасци не треба 4Д?
Не мораш да имаш инсеминации за да аплицираш за ваучер,ќе земете извештај од докторот со која дијагноза сте и може без инсеминации да си поднесете .
Воопшто не спомна докторот ништо за цигари,знае дека сум страствен пушач. Ама сама сум свесна дека се штетни и гледав што помалку да пушам од трансферот до тестот.
Нас ни даде таков извештај дека јас сум била ставена на стимулации за да правиме инсеминација, меѓутоа на денот на инсеминацијата ни ја откажува поради слаб спермограм и дава совет да се прави инвитро. И така ни одобрија со тоа што во тој момент сите мои резултати од сите испитувања беа супер.
Девојки дали од клексаните ви се прават црвени точки на местото кај што сте боцнале и другиот ден кафеави се направени како засушена крв? Шубе ми е да не боцкам погрешно нешто