pa taka i jas velam ako treba da bide ke bide toa e sto e citale ne citale mislele ne mislele gospod znae koga ke se ostvari
Znam deka ima uspeh i do 2dnevni embrioni potocno 4kletocni embrioni, no mene mi bese dilemata sto jas neznaev sto znaci rana blastcista i ne mi kazaa nisto za kvalitetot. No vekje sto e tuka e l. Sto pisal Gospod toa ke bide.
На моиве муки им нема крај.. Сеа идам од фоликулометрија - ништо! И контрацепција пиев, овој циклус со летрозол стимулирана 2х1. А таман се понадевав ќе има нешто.
Не да бев,ќе полудев,најтешкиот дел ми беше тоа,чекањето после трансфери,не помагаше ни серии гледање,ни музика слушање,ни шетање,се' на тоа мислев.
И кај мене исто, се трудам да сум смирена ама потсвеста ме убива. Јас си бев смирена цел процес, и терапија додека примав и на прегледи и све, али овие денови додека се чека….
Togas cekav do 9ti zasto bev mlada i nisto ne znaev za ivf..sega koga sum so 1 uspeh i 1 neuspeh...me faka strav,panika za porano test, se trudam da ne mislam ama posilno e..no i nekako sum posmirena ne znam zasto..eve ovie site denovi sum so bolka no i ne mi se ceka 14 dena...barem do 9ti den pak da izdrzam