Celo vreme I jas sum so silni grcevi, kako pred dobivanje. Edvaj cekam da dojde sreda da ispitam beta. Se javiv prasav kazaa normalno. Srekjno srcko Gospod da e so nas da ni dade pozitivni rezultati na site
Имав трансфер на 1 бластоциста. Читајќи по форумов наидов на неколку постови дека на 6ти ден после трансфер на бластоцисти имале две цртки, па пошто сум ептен нестрплива направив денес на 6ти ден и јас домашен тест и како да има ептееен бледа црта дури да не се гледа, ама си викам да не е мн рано бе?? Да видам од вас некоја дали правеле на овој ден и како било иако знам дека секој е приказна за себе
Da ne ti skršam kjef, se nadevam deka e toa što go posakuvaš, ama može da e i od inekciite što gi davaat, ako si primila. Ne e merodavno pred barem 12,13 den od et
Dea so srekja neka ti e i mene mi e 6ti den od transfer, ama strav mi e da napravam test. Ti imase nesto simtomi, jas bukvalno nisto ne cuvstvuvam.
Дали го напиша бројот на штембилот на барањето или твојот матичен број? Им пишав и јас, баш да видам дали ќе добијам одговор
Hrabri eve me mene,denes na ultrazvuk 2 dobri folekuli ubava golemina,doktorkata rece krajo na nedelata pak na kontrola ako e ok i ako se uste podobri odime na punkcija slednata nedela... mnogu sum srekjna bidejki konecno se 2 se nadevam na ubav rezultat slednata kontrola.... Iskreno pocnav da razmisluvam i kolku ke odmaram posle transfer,so obzir na toa sto rabotava mi e na kasa i koga nema rabota mozam da sednam,sekpgas sum so kolega na smena razmisluvam 3-4 dena da odmaram i da se vratam na rabota da ne mislam doma mnogu na simptomi i denot vecnost da mi e
Фала, само уште е рано треба да следам и да проверам бета. Инаку немам симптоми. Со среќа и на тебе и на сите што чекаме!
Posle et dali custvuvate mnogu zed? Grlo mi se susi duri noke se budam nekolku pati po 500 ml sise odednas go pijam... a preku den moze 2l pijam ako ne i poveke Inaku obicno ne pijam mnogu voda, ama ovoj pat posle et epten
Dusa mi gori noke za voda, se vo isto vreme se bidam i nemozam da prezaspijam. I sabajle rano stanuvam vcera dremka od nigde nikade da me faka na pladne...a nemam obicaj..
Луѓе некоја да има од Штип да ми каже кој трансфузиолог и дава извештај за клексани,за да можам да рефундирам? Фала.