Не е точно! Со бласто појавува порано на тест. поради тоа што со бласто иплатацијата е наредниот ден после трансфер а недела дена после имплатација секако дека веќе може тест да си покаже Среќно @Dea**
Фала ти драга,до бета ќе стискам заби , не можам да се опуштамСите,сите да успееме! Да се пофалиме сите за кратко со убави две црти
Сите се ок, сум земала и од др Мери, де Наталија, и Др Витларова. Само јас секогаш сум правела и анализа на крвта кај нив за ддимери и хемостаза, само последниов пат мислам така ми пишаа, зошто носев и извештај од порано од др Јани дека за ивф обавезно мора клексани да примам поради мутации. А и мутациите им ги покажував, си го носев листот со мене.
Devojki dali nekoja od Vas imala pokacen Tsh poradi stimulaciive ? Tsh denes meren mi e 3,5. Pred stimulacii bese 1,5. Posle edna nedela od stimulacii se kaci na 2,5. A sega posle 2 nedeli e 3,5. Dali ste pocnale odma so terapija ili moze i da mi go otkazat tranferot?
Здраво девојчиња, 8 ми ден после трансфер ми е.Од синоќа осеќам како грчеви, менструални болки, некако се чудно ми мириса.
Мене 7 ден ми е денес. На 5 ден ми почнаа како менструални болки, а денес се послаби од претходните два дена… зошто би можело да е така? И нозете ме вртат… јас па чуден вкус имам во устата, вчера и водата не ми беше убава… ама не правам тест ми е страв
Jas vo sredata pravev transfer i sega koj den mi e deneska 7mi ili 6ti. Se btoi li denot na transfer. Jas pa nisto ne cuvstvuvam site vie po nesto cuvstvuvate jas nikakvi menstroakni bolki nemam nit pa gradite me bolat kako drug pat sto me bolele pred dobivanje.
Абе нема правило, некои со симптоми имале успех, некои без, ама ете такви сме, само си бараме нешто. Јас кога имав-зошто имам зошто ме боли, ќе добијам сигурно, сега денес кога не ме боли стомакот-зошто не ме боли…. Не се погодува
Misli samo na ubavo, jas si vikam neka bole samo da bide za ubavo. Neli zeni sme mozeme I ke uspeeme, silni sme ❤️❤️❤️
Дали Прогестерон 37 ng/ml е високо за трансфер? Знам дека треба да биде над 8, но што ако биде доста покачено? Од пункцијата во петокот користам Crinone, а денес и утре треба да ставам и Prolutex. Утре би требало да биде трансферот.