Ne se odkazuvaj srcko, veruvaj I ke uspees. Sekogas sama si vikav ke uspeam I uspeav. Ti posakuvam mnoooogu srekjicka I bez odkazuvanje. Znam deka eden den site ke staneme mamicki..imam poznanici so 3inseminacii I 8invitra neuspesni sega imaat kerkicka 2meseca. Nadezta mora da ja imas! Silna si, hrabra si, zena si I ke bides gorda mamicka. Te guskam I ti posakuvam srekja samo ne se odkazuvaj ❤️❤️❤️❤️ Veruvaj vo Gospod kako e toj nikoj ne e. Koga ke saka toj ke bide. Eve me posle 10godini macenje dojdov do pozitivna beta, se nadevam ke uspeam do kraj.
Девојки, ве молам за помош, дали има некоја да ми позајми 40-50 капсули micronized DHEA, имам порачано ама не знам кога ќе стигнат, претпоставувам за 5-10 дена, кога ќе стигнат ќе ви ги вратам, многу ми е битно сега да ги пијам.
Toa eden gospod znae. I jas imam uste dve zamrznati blastocysti, ama isto so dva spontani dobien istiot odgovor Kako tebe. Pocnaa so PGT gledam skoro sekqde vo Mk, no testiranjeto go vrsat nadvor od drzavata. Neznam kolku se spremni nasite embriolozi za da napravat dobra biopsija…. Nemav doberba pa zatoa pobaravme care nadvor od Mk. Se Nadevam na dobro, pa ke vidime.
Da, se' imam ispitano, imam mutacii vo blaga forma za koi primam terapija i bev isto taka poddrzana pred transferot i za vreme na transferot. No, sto e toa e. Kako sto veli clenkata pogore, toa i ne mozeme da go znaeme i se' moze da bide vo red , no ete se slucuva.
Vo pravo ste, zatoa i jas koga go prasav doktorot za ova, mi rece nemas potreba od toa bidejki drugive ispituvanja ti se vo red a i i faktot deka sum imala edno zdravo donoseno i rodeno. Um nemam vekje, si velam da zazdravam psihicki i fizicki, ke go napravam i posledniot i tolku potoa od mene. Vi posakuvam se' najdobro.
Nema otkazuvanje,Gospod ne praka po toj pat do bebe zatoa sto znae deka sme hrabri i mozeme da izdrzime se... smiri se stabiliziri se malku i vrati ni se na temata
Барај во аптеката во ре Медика, или јави се во аптека Берна во Чаир, јас таму често сум наоѓала многу работи што ги немало никаде . Јави се прашај дали ги имаат ..
Јас ќе ти ги подарам, имам останато повеќе од пола пакетче. Само да се договориме за земање. Јас сум од Скопје.