4 dena po malku po doma a potoa najnormalno i si se setav i po carsija i kafe si piev vo kafic opusteno a deneska bas bolovi vo kicma imav kako za pred dobivanje
Mene tuka posle prviot transfer mi veli ajde odi vo wc a jas ako padne? Vikaaa neee mpzes i na plivanje da odas,da funkcionoras nprmalnp samo nemoj da vezbas i da usisavas... ja vtorio den veke setav se vozev pa sedam doma pa pak setsm pozitivno... vtoriot od krevet ne mrdnav negativno...nema pravila....
Pa po nekoja logika spored mene treba normalno funkcioniranje posle ivf osven toa vezbanje, krevanje takvi raboti. Posto zacnuvanjeto e vo laboratorija ama posle vngezduvanjeto e isto i kako kaj prirodno zabremenuvanje, a nikoja ne lezi pri prirodno zabremenuvanje..
И мене ми рекоа стани да одиш во тоалет, јас цела со прашалници, а ако падне? Сестрава вика нема шанси можеш и да скокаш до дома сега нема да падне…
Devojki jas deneska imam kafen iscedok, im se javiv vo Newborn mi rekoa da go prekinam aspirinot. Inace od simtomi nemm nesto posebno osven blagi grcevi vo stomakot i tolku. Gradite voopsto nisto izgleda jas ke si dobijam
nemam ni jas simptomi nisto se sto navede isto edinstveno nemam kafeav iscedak e deneska bolki vo kicma tolku
8mi den mi e. I po malku imam glavobolki, bolki vo kicmata imam uste od proslata nedela. Iskreno jas se nadevam premnigu deka e implantacisko krvarenje i za prethodnoto imav taka i mi prekina, no za zal zavrsi vo 7mata nedela.
Мене до пред два дена градиве ме болеа а сега веќе не, така последниве циклуси ми се случуваше исто пред да добијам и некако ова ме плаши дека нема да е успешно Ако денот на пункцијаа се смета како овулација, тогаш утре би ми бил ден за Недобивање Ме фаќа криза да направам порано тест домашен, нервоза ме фаќа
I jas mnogu se plasam za da napravam test, a vo Newbor deneska mi rekoa najrano sto moze e ponedelnik ufff vekje
Ајде сега нема криза, кој ден ти е? Јас така од страв само се допирам дали уште ме болат градите… аман… Мене не ми е јасно сега, нели од терапијава што ја пиеме не може да дојде циклус? Или како е?
Iskreno neznam, jas vo Sistina koga gi pravev invitrata nikogas ne docekuvav da napravam test se mi doagjase pred da go napravam testot, i toags primav utrogestan no ne primav proluteks i kleksani. A popravilo utre NE treba da dobijam. Pa so Gospod napred.