Jas stom bi nasla i dokolku nekoja od feminkite bi sakala da mi donira mozam vednas da napravam transver toa mi e problemot sto nemozam da se snajdam a dokolku nekoja saka da mi pomogne navistina ke bidam mnogu srekna a mislam vo remedika da pravam
Vo remedika ako ne si vo moznost da go platis smrznuvanjeto na jk ako ima povece doniras 2-3 i koj ke gi zeme go place smrznuvanjeto na donatorot
@dagmar ako ne se snajdes do septemvri, jas bi ti pomognala, bi ti dala. Vikam septemvri, zasto sega sum u malku haos period, togas ke odat decava u gradinka i ke bidam poslobodna da ti izlezam u presret.
Mnogu ti blagodaram sto sakas da mi pomognes dokolku ne se snajdam do septemvri te baram sigurno ke se druzime do togas na forumov
I jas da napravam muabet so mazot mi i ke ti pisam, jas imam 10 zamrznati jk vo Remedika. Ne znam kako bi odela procedura, ke mora i so dr da se konsultirame.
Браво мила,и јас би и дала само планирам во Њу борн и мене сигурно околу септември ќе ме фати...ти како си? двечки ли беа твоите?
Среќен 8ми март нека ова биде последната година како денов го славиме како жени, секоја наредна како мајки Јас со цело срце, душа би и подарила на некоја јајце клетки, но мислам да не сум совршен дарител, односно вие би ме одбиле, но ако ви бидам последна опција барајте ме би помогнала, не гледам причина зошто да не, до крајов на годинава најверојатно ме чека уште едно инф, секогаш ми вадат по 15тина јк, од кои 9-10 се супер, па 3 би дала со задоволство за возврат сакам само една гоооолема гушка и да ми дозволите кога ќе се родат да им купам по нешто ете толку. Кој ја искусил и ја искусува оваа мака нема граници, само на секоја рацете нека и се полни @Natasa. P Нате се ближи денот
Dobro sum, edno nosam, mazulence pocna boks da trenira vo stomace i ve pratam odvaj cekam da se iscistite od tuka vo poubava tema prvo, vtoro pa i treto tromesecie
stasija ti blagodaram od se srce dokilku se dogovorite so soprugot da mi pomognes ostanuvame vo kontakt te guskam mnogu me izraduva
Жени,што се пријавивте дека би донирале јајце клетки, ви се восхитувам со цело срце! Толку племенита особина е тоа,алал! Морав да ви кажам
Ovoj gest na daruvanje jajce kletki ja podignuva svesta i kaj drugite na edno povisoko nivo za celiot problem okolu dobivanje na dete.Bravo,sekoja cest...
Постовите од последнава страна се најдоброто и најхуманото нешто што сум го слушнала во последно време и ми ја враќа вербата во луѓето.Женички ,ме расплакавте и мене. Од срце ви посакувам до година сите да си бидете мајки зашто навистина го заслужувате тоа! @Natasa. P поради тебе ја отварам деновиве темава и ги бројам деновите до убавата вест.
Vi blagodaram na site sto mi ponudivte jk navistina ste srcki site nemam zborovi so koi bi vi zablagodarila vi prakam guski na site
Devojki, sum slusnala deka tvrda stolica e eden od najcestite simptomite za bremenost. Prasanjeto mi e: Poznavate li slucaj kade zena ostanala bremena a pritoa nemala tvrda stolica?