Димитров го бидува само за интервенции, и реален проблем. Хистероскопија правев, ми отстрануваше септум и немам збор, се’ перфектно изведено. Али три инсеминации ми потроши така ко од шала, толку незаинтересирано, ми рече еднаш дури па јас не сум Господ… на последната инсеминација инсистирав да ме погледне прво на ехо затоа што бев сигурна дека ми го утна денот… Корења пуштив во Систина и моментално што гледав додека чекав, за кај него најмалку гужва има, не е како што беше во Ремедика. Пак ќе кажам за хистероскопијата немам збор, перфектно ја изведе, али за ова другово не.
DHEA помага во производството на други хормони не помага никако за амх и тука нема помош колку се толку се.Можи само да се подобриквалитетот.Смени си доктор ако не си задоволна
Dimitrov ne e za neplodnost. Ne e zainteresiran, grub e i ne se zamara dali se sekiras ili ne. Toj e najdobar e za operacii
Jas ne bi napravila ni 1 inseminacija kaj nego. Zakazav pregled, sakav da gi razgleda ispituvanjata i da mi predlozi sto da pravime. Koga otidov ne sakase 5min da odvoi da gi razgleda taka me prasa grubo za sto sum mu kqzav eve rezultati 3 god sme so neobjasneta neplodnost. Togas mi rece aa ti na pocetok sii, dojdi za insmeinacija. Lele kolku me iznervira. Za nego ne se nisto 3 god? Jas ke poludev posto neznaev sto e pricinata toj se zaebava. Da ne misli deka treba da dremam vo sistina so godini i da pravam neuspesni insimenacii invitra pa posle 10god da se zainteresira za mojot slucaj i problem. Mene mi izgledase deka nekako ne uziva vo rabotata za neplodnost, deka poveke si e za toa histeroskopija, laparoskopija,septumi..
Devojki dobro utro, mene sabajlevo kafeaviot iscedok mi stanal crn, jas stvarno vekje neznam sto da mislam. Vcera se ponadevav malku. Deneska nekako epten razocarana sum.
Пишав еднаш за тој доктор, ама ме нападнаа неговите фанови. Тотално незаинтересиран и во мојот случај, после неколку ин витра со стимулации во Систина на 41 година , отидов кај него додека уште беше во Ремедика, му дадов една шанса, затоа што сите го зборат дека е добар доктор. Ме стимулираше со кломифен, една јајце клетка се разви и таа пукна, затоа што го утна времето со стоп инекцијата, и на крај ме испрати со зборовите „ се случува“.
Kolku i da e strucen i da ima znaenje, takvo ponasanje i grubost ne e dozvolena. I koj ima uspeano kaj Dimitrov?
И јас имам исто мислење како @снежана2023 , кај него правев операција ама ИВФ не би правела, односот му е таков непрофесионален и сум слушала секакви муабети, дека им кажува сешто на пациентките и дека утнува основни процедури.
Жени, среќен 8-ми Март! Сум пишала многу пати, пак ќе пишам, да не бевте вие животот ќе ми беше многу потежок, многу повеќе од вас научив отколку од докторите. Три пати до сега некоја прекрасна жена од форумов ми се понудила да ми помогне со лекови, затоа што знаете колку е важно да си помагаме меѓусебно! Се надевам дека поскоро сите ќе успееме затоа што навистина задлужуваме! Останете јаки и упорни
Epa koga ne primav proluteks sum si dobivala bas koga trebalo da dobijam regularno i pokraj utrogestanot sto sum go primala. Ti posakuvam srekja mislam deka mi mirisa na nesto ubavo
Уште малце си до тест. Не се замарај со симптоми, биди позитивна, пушти го мозокот на "пасење". Не си стварај непотребни стресови. Држам среќа за висока бета
Zosto se razocaruvas pred vreme,veke 10 den mozes dasi proveris beta preku krv.Bez negativni misli unapred