Vie so stavate utrogesta dali koga vi istekuva beloto od utrogestano so nego vi istekuva i prodzirna tecnost?
a prasa li te nekoj nesto za mislenje? od kude znaes ti ja sto ke pravu dali ke prekinu terapiju dali ke produzu i sto mi e plan natamo? ajde uzivaj si ti ega tvoe bide pozitivno ostavi ga moe negativanu i da ti kazu pravo bolje nekad ne dadi komentar nego nepotreban u nekoj momenti kd nekoj ne znae kude se navagja imaj ubav dn i pozitivnu betu nadam se ti ne izgravas doktora pa sve e uredu pozdrav
Devojki bidejki imam terapija od 3 ti den na ciklus a dobieno vo 17 h koj den go smetam prvi ? Istiot ili naredniot? Ve molam za iskustvo bidejki nemozam da ja najdam sestrata. Sum dobivala pokasno vo prethodni ciklusi i se smetalo sledniot den no ovoj termin malku me buni. Blagodaram
Devojki ,Dali ima nekoja sto odela na joga za vreme na stimulacii do punkcija, me interesira Dali mozi da se vezba?
Здраво девојки, дали и во Систина после пункција ги дават prolutex инекциите , estofem таблети и prendol. Останати ми се од првото инвитро а за брзо не ќе одам пак закажана ми е операција па сакам да ги дадам имаат рок но незнам дали истите ги даваат. Оваа терапија ми се од друга болница
Jas najdobro namerno pisav,zosto gledam tise brza so testovite pa da prekines terapija.Sto ako si stvarno bremena pa prekines terapija i napravis problem.Nit sum doktorka niti se pravam zboram od iskustvo sto pominuvam celi 5 godini.Ama sekoj za sebe
Stom si dobila 17h naredniot den kego smetas za 1den,mene taka mi imaat kazano sestrite.veke od 17h se racuna nareden den prv den
ama kade procita deka takvo nesto sum pisala samo pisava negativen test 12 den od transfer toa e toa ni sum spomnala terapijq ni nisto sekako deka utre so doktor ke se konsultiram a Cuda do utre nema da se desat sig toa e ideeme ponatamu
Veruvaj deka cuda se slucuvaat,zatoa veruvaj i koga najmalce se nadevas,Ti posakuvam uspeh i sto pobrzo dase ostvaris kako majka,site nie sme tuka so edna cel da bideme majki
I jas sum so nisko AMX 0,50 vo edna godina 3 pati prirodno zabremeniv ( za zal spontani imav) 37 god.imam .