Fala ti. Ke probame najverojatno i tretta sreka. Ako ne da mi e ziv i zdrav junakot moj So sreka i so lesno
Па не знам, сестрите таму кај матичниот ми го правеа упатот, ја знаат ситуацијата, не знам зошто вака.
Промени после инвитро немав во циклусот. Промени забележав после ХСГ а тоа беше една година пред првово инвитро. После хсг-то пократко крварам и пократки ми се циклусите.
Hrabri denes.vrtev vo klinika mi rekoa 2 te se fatile 2 j.k. 2 embrioncinja,e sega mi rekoa da vidime kako ke se odbivat i transfer vo sabota se nadevam deka ke bide se vo red,na pocetok se izraduvav potoa koga rece deka ke sledat situacija se ispaniciv,mada.mi rekoa deka za sega odlicni se...taka da so Gospod napred se nadevam na transfer
Девојки ве молам за помош... Пиев првпат микрогинон и го завршив пред 3 дена. Четврток сум на контрола Њуборн ама денес почна кафеаво да имам, ептен ми е рано за циклус, сте имале некое искуство со ваква ситуација..ваљда не е циклусот, 19 ден ми е... Честитки за позитивниот тест, само со лесно , со убаво и со Господ напред
Циклусот ти е; ако си го прекинала скроз очекувано е да добиеш. Зошто само 15-16 дена го пиеше, зошто ти го дадоа? (Под претпоставка дека го пиеш од прв ден) Јас пред хистероскипија и после, ги пиев 21 ден а почнав од 4ти ден.
14 дена го пиев,ми рече од втор ден на циклус да почнам, толку ми рече Трајковски. Ама не ми кажа дека ќе добијам, претпоставував дека ќе си добијам нормално не вака..