Devojki zdravo da prasam, dali nekoja znae, dokolku podnesam za vtor vaucer, dali dokolku se iskoristi samo embriotransfer, dali ostanatoto od vaucerot si ostanuva? Bidejki imame zamrznati embrioni, pa da iskoristime samo embriotransfer. No,drugoto, punkcija, merenje folikuli i hormoni dali moze ponatamu da gi koristime? Zboram ne daj boze ako ne fati.. Inace mi kazaa za vtor vaucer trebalo samo eden spermogram.
Еве ме и мене девојки, вчера испитав бета, негативно… Многу го мразам ова чувство на празнина… Ве читав до сега и јас не можам да се изначудам како од толку што чекавме само една е со позитивен тест…
ajde drziiii se taka trebalo da bide ne si stvaraj na organizamot dopolnitelni stresovi nareden pat ke bide mora da bide
Nemoze dase iskorisiti ostanatoto,podobro tie dasi platis privatno samo punkcija a vaucerot dasi ogo iskoristis vo celost
Мислиш трансферот. Зошто членката пиша сакала трансфер, па ако не биднало ништо, дали за следно може да искористи пункција, хормони. Па да, подобро да си го плати само трансферот, па ако не дај Боже не бидне ништо, да си поднесе за ваучер.
jas kraj na januari podnesov so 4D i mi go odobrija, a nekoi pa gi vrakjale ako nemaat 2d i 3d... nemozes na kraj da izlezes
Zenicki denes zapocnuvam so inekcii. Daj ve molam dajte mi nekoj pozitiven zbor, iskustvo da ne se plasam da pominam polesno niz procesov zs se opsednav so sekakvi misli...
Devojki, ziveam nadvor or MKD. Kolku vreme e IVF? Dali bi mozela da sredam toa preku letoto za mesec dena? Ili ke treba poveke vreme?
Абе да, ама 5 дневна бласто, на здрав организам, без никаков гинеколошки проблем, и пак да не биде ништо, не знам цела сум со прашалници…
Ne si sama, site go proagame toj pat imaj go sekogas toa na pamet! Samo pozitivna misla i cuda se slucuvaat