Читам дека Татјана Гуржанова била специјалист за машка неплодност, мене ми треба за женска неплодност.... непроодни канали. Ве молам за помош
Прв пат слушам за ова, дека била за машка неплодност. Да се консултираш и со Ивановски, Лазаревски? Па ќе си одлучиш.
Jas vo New Born gi pravev site inseminacii, no ednata inseminacija se pogodi dr. Tatjana da mi ja pravi i iskreno bev prezadovolna od nea, mnogu e temelna, smirena, pozitivna jas imam preubavo mislenje za doktorkata iako ne prodolziv kaj nea tuku kaj dr. Trajkovski
Za new born moze Trajkovski mada kaj nego nemam odeno.Za Tatjana I Hazi Lega nikakvo mislenje osven debela komercija, I ne te stedat po toa prasanje. Moe mislenje od iskustvo.
Девојки , колку време чекавте за ваучер , поднесено на 08,02,24 ми рекоа сеуште не е ставено во модул за разгледување
Jас чекав 5 недели, за дополнителни документи уште 5. Читав дека од Декември или Јануари сега им стигнал, нека ме поправи некој. Ама би требало да ти е стигнато, а не уште на разгледување да не ти е ставено. Јас Август поднесов за време на одмори па за неполни 5 недели ми стигна, кога однесов дополнителни што ми бараа таа ми кажа побрзо ќе било дека завршија одморите, чекав повеќе, полни 5 недели, и отидов од таму си го земав, не чекав поштар.
Девојки да ве поздравам и воедно да се пофалам стара сум на форумов, може сте ми ја читале мојата животна историја за патот до бебе .Почнувам инвитро за второ дете ....Прво дете успешно на шести пат ...Без некои посебни подготовки сум што ке даде Бог тоа..
Jas imav podneseno na 26ti januari mi pristigna pred dve nedeli taka da ocekuvaj denovive sigurno da ti stigne
Читам повеќето дека барате искуство од доктори и менувате доктор во иста клиника. Па сакам да споделам размислување. Не дека треба да се сложите со мене но јас мислам дека покрај инвитро докторот уште ПОГОЛЕМА важност во целиот процес и успехот имаат ембриолозите во клиниката одколку самиот доктор, а никој не ги спомнува. Па затоа јас би го разгледала целиот тим, наместо само докторот. пак ќе кажам, ова е само мое мислење, не мора да се сложите со мене.