natasa nemoj da zalis gospot e golem znam deka nema zborovi so koj bi te utesile ama zivotot prodolzuva ti posakuvam mn srekja ponatamu
Me naezi....zborovi nemam Nataske,nekogas se prasuvam zosto i zosto no odgovor nemame...bas mi e krivo,iskreno
Eeeeepa ova stvarno gi pomina site granici, epa stvarno ne e fer rabotava, aaaaaaj se neka ide u ..... auuuu mi doagja nekoj da izboksiram sega...
@Natasa. P samo zaradi tebe vlegov denes vo forum. Epa znaci ako kaj tebe ne uspea...ne znam veke...ova e lotarija Ajde zivotot prodolzuva, jaka si ti...nema otkazuvanje. Te
Bas mi e zal,ova stvarno nema smisla.Bidi silna,ova daj boze da e posledno,narrden pat i dvete da se fatat
Мислам дека зависи од количината на фостимон. Јас еднаш примав една ампула 75 во стомак, а овој пат 4 ампули, во мускул. Голема количина течност не може во стомак.
Нате беее немој така да викаш дека телото ги убило ембрионите немој да се обвинуваш,незнаеш зошто тоа се случило,некои недостатоци ембриолозите неможат да ги видат без посебни испитувања,а мислам дека не ги прават овде тие испитувања.Ајде одмори се и со нови сили кога ке бидеш спремна.А од кај знаеш можеби дури се одмараш од инвитра ке те изненади некое бебче во стомак.Ако немаш направено генетски би ти препорачала да направиш. @gerbera.tm ајде барем ти израдувај не наскоро.
Pa zatoa,jas sum so 3 ampuli i nekako mi se cini mnogu tecnost za vo stomak,pa si velam da ne ja gresam rabotava
Ne so edna,so dve mi rekoa da gi mesam,i mi se vide mnogu,a vidov vo upatstvoto veli deka moze i muskulno Ne mi kazaa nisto kako da gi koristam