Какво боледување зема сега? Од гинекологот? Сега земи си од општ матичен,нека стави во картон дека за викендот си имала покачена ТТ ,некамти даде крвна слика да направиш и немаш гајле
Членка од комисијата ми пиша на мејл , прашав дали треба во подрачна единица да видам да не заглавиле документи , ми вика не , сигурно е стигнато но има премногу гужва и не е распределен предметот , се нервирам ама тоа е...
Pozz drugar So lesno i so uspeh od dusha i srce ti posakuvam Pak ke bidesh kaj nashiot d-r ? (Ivanovski)
Sega zemav za invitrovo sto go pravev mi dadoa 15 dena do petok, sega od ponedelnik sakam uste 2 nedeli da zemam, ama neznam kako da go izvedam toa
Ama maticniot moze samo 1 nedela da mi dade, jas sakam 2 nedeli, zosto isto pari ke mi osbijat i za 1nedela i za 2 nedeli vaka povekje mi odgovara 2 nedeli da sedam. Toa n3znam kako da go izvedam, ama bas ic nemam volja da odam na rabota
Moja najtopla preporaka. Mnogu e temelna I posvetena,spored mene I najstrucna zasto celo vreme se nadograduva vo znaenjeto.
D Hub dobi li ti ciklus? Jas sega imam i crveno no po 1 kaoka samo koga odam vo wc po mnogu malku ili na brisenje. Ne onaka da mi tece ubavo kako porano, lelee pocnav da se nerviram mi se poremeti ciklusov
И јас уште не сум добила, од утрово некои кафени точки, претпоставувам деновиве ќе пробие. Колку време после неуспешно ин витро можам да правам трансфер со замрзнати ембриони?
Mene mi probi crveno no po 1 kapka. Nemam normalno dobieno kako prethodno. Jas im pisav vo Newbor gi prasav zosto mi e vakov ciklusot so po 1 crvena kapka, mi rekoa se slucuvalo, demek od naredniot ciklus ke se reguliralo, ama da nemam obilno bas me cudi samo po 1kapka neznam ova kolku e normalno. Po nekoja moja logika bas ovoj ciklus treba da e poobilen a ne po 1 kapka Stvarno neznam
Sinojka imav kafeno, i nokeska mi probilo. Denes imam ciklus. So bolki sum. Se mislam od rabotata mi e...moze trebase da zemam uste edna nedela od maticen,no veke bidna..se nadevam nema ovoj pat da mi se poremeti... Od sleden ciklus ke gi dosobereme dokumentite za da podneseme so novi sili. Daj boze so uspeh da e...
Devojki jas od utre pocnuvam so stimulacii,od vecer so kleksan eden dase bockam.Daj boze dame posluzi srekata poveke ovoj pat.Vi posakuvam na site sto poskoro da galime mesinja
Devojki da prasam kade moze da ja kupam Ovutrell stop inekcijata? Vo Sistina e 4000den a do pred nekoj den vo aptekive 2000den..dali imate info? Bozem bila deficitarna..
Да, и Ивановски, и Лазаревски се во Систина. @nadez88 мене ми ја наплатија 2032 ден. во Систина. @nikja само со клексани?