Не сакам да звучам лошо и идиотски ама Незнам што ќе направам да ми кажат имавте 4 идеални бластоцисти една ви вративме три уништивме.... Мора да има некое логично објаснување, членката да се искаже подетално да не судиме џабе.
I mene mi kaza doktorot da ispitam posle prvoto neuspesno invitro ama koga bev na endokrinolog doktorot mi kaza nema potreba toa vo bremenost se ispituva,jas imam insulinska rezistencija i pijam terapija za insulin
Мене инсулинот ми е добар, знам дека се испитува повеќе во бременост, ама јас си сакам да си испитам.
Здраво девојки, Подарувам 2 инекции клексан со рок Март 2024 ако му треба на некој. Ги чував за себе од лани ама испадна дека ни месецов не можам да почнам постапка. Јас сум од Скопје, па не знам колку се исплати да праќам по карго за само 2 инекции.
Dami deneska mi e 8den od transfer ama nesto mi se koci desnata noga i bolka vo desniot jajnik i plus petite me bolat dali e normalno ili se plasam nekako
Devojki vie sto terate procedura kaj Lazarevski,Dali odnovo bara da gi pravite site ispituvanja? Pr hormoni,spermogram...
Некоја да е скоро во постапка кај Ивановски ? дали се чека многу за преглед ? дали случајно има некоја најава за годишен одмор ?
Da,gi priznava no dokolku pak treba da se proveri nekoj hormon...ke treba da se ispita vo Sistina,barem Moe iskustvo.
Не мора во Систина, мене сестрата на Ивановски ми кажа каде сакам можам, исто и пред пункција, првата пункција бев со ваучер, и хормоните ги покрива фондот, втората дека бев приватно сестрата ми кажа каде сакам, ама за два часа во Систина готови се резултатите и морав таму, немав време, дека Ивановски ми кажа тој ден да отидам со хормони, јас не го разбрав и затоа морав таму. Тогаш требаше да ми закаже пункција, Вторник беше кога проверував хормони, и Петок ми закажа пункција, Средата вечерта ја примив стоп инекцијата. Баш кога бевме прв пат со мм, му кажаа да направи нова спермокултура, дека изминаа 6 месеци, Ивановски кажа да не фрлате пари нека направи на државно. Зависи, некогаш сум чекала, некогаш веднаш сум влегувала.