Zdravo devojki, sobiram dokumenti za fzo za podnesuvanje na vaucer, sakam da ve prasam sto drugow potrebno osven ginekoloskite dokuementi zboram za licni karti vencanici takvi rab fala mn
Јас направив копии од лични документи, и не ми побараа. Ги ставив на страна и си реков ако ми побараат ќе им ги дадам. @Piccola ни тоа не ми побараа.
Mene mi pobaraa vo fond vo Prilep zatoa taka pisav,najdobro da si nosi sé, za sekoj slucaj da ne ja vrakjaat. @livethelife
Е да, јас за секој случај си направив копии и од лични документи, венчаница, и од здраствени книшки, ама не ми побараа.
Ќе се самоцитирам. Таман да се едитирам ми истекло времето. Дај боже да ви биде успешно ивф и да немате потреба за друг ваучер.
Друшки,дали некој примал интралипидна инфузијаод јануари 24година,во Систина,њу борн,плодност или Гак,и дали имате знаци ја алергија и како сте поминале. Ви благодарам
Ти дават само еден ваучер, и дај боже да успееш од прв обид Во случај ако дојде до негативна бета, е тогаш за втор ваучер собираш и поднесуваш документи одново, но мора да има растојание миниум 6 месеци од дата на трансфер до аплицирање за втор ваучер.у Со среќа
Jas sum primala, mene mnogu dobro mi deluva, toa ti se proteini. Ako si alergicna na jajca ili slicni pojaki proteini, moze da se pojavi alergija. Moja prijatelka cela se isfrla so osip, zatoa i se prima vo bolnicka ustanova, poradi moznost od pojava na alergii.
Девојки вие кои аплицирате за ваучер за второ дете , мене ми обараа и извештаи од претходни ивф и отпусно писмо од болница од раѓање на прво дете .не ми е јасно зошто извештаи од претходни ивф ? прв пат аплицирам за второ дете .
Dokazi deka apliciras za vtoro dete, mora toa so otpusno pismo i deka si e so in vitro i so prvoto dete, normalna procedura e toa.
Девојки јас со лоши вести сепак, денес бев на преглед и пак бета направив не е воопшто порасната. Ништо и овај пат