Едни се АТПО на тироида,треба да се помалку од 50,а мене 250, кога испитував 2017,по двата спонтани,потоа како ја контролира тироидната се поголеми и поголеми ,сега ми е над 1300 на последното испитување.
Да,имам јазли од 2015 кого ми ги открија, треба да ја вадам,ама ми рекоа роди па ќе правиме што треба.
Jas momentalno pravam. Se javiv na prv den od ciklus, mi zakazaa na 9 den eho (folikumetrija) , pa pak bev na 11 den, se prati ovulacija, denes ke odam pak . Primam kleksani ama toa mi e prepisano od transfuziolog, drugo za sega nisto ne mi dale.
Hrabri jas denes pravev tedt 9 den negativen,imam nekoj mal iscedok ligav kafen,utre mi e zvanicen beta vo klinika na 10 den ama nadez 0
Не се обесхрабрувај, и јас имав на девети ден негативен тест на трансфер со бластоциста и крварење како циклус па на 14 ден бета 700.
Здраво на сите ве читам веќе подолго време .. Во брак сме пола година а отпролика година дена се обидуваме за бебче. Почнавме со испитувањеа и на маж ми му открија азоспермија.. Светот ни се сруши .. ПОчнавме со испитувања сите испитувања му се во ред освен фсх то што му е малце покачено. Пие профертил и во среда ке одиме кај Миоцковски ке преави тесе интервенција... Доколку се најде материјал следен чекор е инвитро... Има ли уште некој во темава што е со неопструктивна азоспермија? Најден ли е материјал каков е вачиот случај? Фала ви за помошта и се надевам ке ме примите во вашава група.
Devojki bidna i mojata punkcija denes,izvadeni 3 jajce kletki nemi kazaa so kakov kvalitet,mi kazaa se slusame utre kako ke bide oploduvanjeto i kako ke tece postapkata
Jas i ti zaedno kje broime izgleda I kaj mene bidna denes punkcijata, izvadeni 19 jajce kletki pa kje vidime utre kolku i kako kje se oplodat
Ти благодарам.Со долг сум јас ми се чини цела вечност е а имам уште многуЧеститки патем сите да се оплодат до утре