Dragi moi feminki ne se razocaruvajte i ne se natazuvajte na sekoj neuspeh..ona sto e nase ke si dojde cvrsto veruvajte vo toa..nekomu svoeto mu doagja vednas a nekoj treba da se izmaci za da go dobie, no na kraj site ke stigneme i ke uspeeme do celta koja tolku mn ja posakuvame.. deneska procitav za nekoja nova metoda ERA so taa metoda se utvrduvalo tocno koga matkata e spremna da gi primi i razviva embrionite..ne istraziv dovolno samo go procitav ova na stranata na Bahceci BIH IVF centar na fb..poglednete mislam deka sekoja nova metoda koga garantira pogolem uspeh e dobredojdena... da bideme pozitivni
se nadevam lele da vi kazam pravo mnogu sum zagrizena ako i ovoj pat ne ni uspee neznam kako ke izdrzam neznam
Јас мислам дека инвитро е лотарија! Ако се погодат коцките! Нема врска години, лежење и ред други работи. Има повозрасни им фатило од прва и млади кои се мачеле по неколку пати, и обратно. Но, мислам дека не може, да не се успее...едноставно еден ден ќе се склопат коцките и ќе биде успешно. Тежок е патот, болно е кога по неколку пати го одиш, разочаруваш, преболуваш...па пак и пак...но еден ден ќе биде, сигурно ќе биде, само мора да се истрае и издржи.
Сакав само да ви пишам дека јас сум од оние екстерни луѓе кои не поминале низ ова, но кои иако не почувствувале лично умеат да сочувствуваат со сите вас. Жал ми е кога читам за неуспешни постапки, и да можам некако да ви пратам утеха, надеж, ...одма би ви пратила. Сакам да ви кажам дека мора да се борите, мора да сте истрајни. Само така ќе дојде денот што го посакувате. Тешко е, мачно, мрачно. Но бидете горди на својата борбеност, не секој тоа го може. Ви се восхитувам. До недоглед.
Да и јас разбрав за оваа метода.Мене ми ја предложи др Кочо од хемолаб,ја правеле и во Бугарија во болницата Надежда мислам дека така се викаше.Не сум била сеуште таму,некако не ми се менува доктор,а и се надевам второво ивф ке успее па да немора да размислувам за тоа.
Ти жеенска кога треба тест да правиш,оти мислам дека викендов требаше?Или се лажамАјде ти израдувај ме дека ти успеало
http://www.healthcommunities.com/gynecological-tests/endometrial-uterine-biopsy.shtml ovde e podobro objasnet.ako e vaka i trae 5 min ne znam zosto kaj nas ne go pravat.da se rasprasame.kiss do site
Feminki,sto mislite 6 dena po transfer moze da se patuva?Mi se faka sluzbeno da patuvam,a ne mozam da odlozam,ama patuvanjeto e tuka vo Makedonija i e eden cas.Ne znam sto da pravam