Mene sega posledno mi kazaa i lenot deka pomagal za endometrium.Inace jadev cveklo i ananas sosve tvrdoto vo sredina
Od prasanje na salter do krajna cena se razlikuva. Toa ti gi kazuvam. A za uspeh ne diskutirame macka vo vrekja nekoj ke uspee nekoj ne.
@Lolita- ti prativ vo privatna poraka @nikja Ama ic ne mi celta da se nadmuduvam ... nadrasteno mi e toa samo od iskustvo za zal bogato neli si kazuvam . ( zatoa ne ja stavam smetkata na foumot. Daj Boze da nemate iskustvo kako moeto... ama sekoj nareden proces e novo iznenaduvanje. Samo drugarski vi spodeliv. thats all @nikja probav da ti ja pratam vo privatna poraka ama ne te dava za razgovor .
I devojki/zeni pokraj celava napnatost, da ja oraspolozam temava mi se javi embriologot imam 8 oplodeni jajce kletki koi se razvivale super Presrekjna sum Dajboze site da imame sto povekje jajce kletki i samo ubavi vesti da slusame!
Здраво , дали утрогестанот идат на рецепт и се поефтини така или исто му доаѓа како на приватно да ги земеш?
Не знаеш колку сум само среќна за тебе! Те запамтив уште одамна по позитивата, на многу девојки ни даде поддршка, сега нас ни е ред. Ќе те мислам цело време и дај Боже да си видеш 2 цртки за многу брзо, ама верувам дека токму сега ти е времето и сега ќе видеш! Цело време ве читам во темава да знаете, и можам да ви кажам дека сте жени-лавици и ви симнувам капа за истрајноста, ќе бидете најдобрите мајки на свет!
Ti si najgolemoto srce sto moze da postoi, ti se voshituvam na pozitivnata energija sto sekogas na site ja davas. Imame slicna prikazna so edno za zal nerodeno bebe ama kje bide naskoro i dajboze da ti pomognat femina kapkite, ako gledas ne pomagaat vednas prefrli se tuka nemoj da cekas i sto poskoroo da ni kazes ubava vest
На приватно?Не знам точно јас на првото платив за инекциите околу 800евра анестезијата 100 евра и 600 евра доплатив за пункцијата пола пункција ја плати фондот.Трансфер немав.Ќе видам сега за второво
Da da,jas imam 43 god,i niedno zdravstvo ne dava vaucer posle 40 god,mene mi pobaraa 7000 evra samo za ifv
Jas od femina kapkite otkako pocnav dagi koristam imam benifit,mnogu nekako poubavo se osekam.Sega mie mnogu krivo sto negi poracav porano drugarka uste pred dve godini mi vikase poracaj gi poracaj gi,denes utre i letna vremeto.Ama ajde ke bide valda sega sve kako sto treba
И мене ми е супер од капките мила, ги пијам некои си 10тина дена и супер се чувствувам. Ќе му дадам шанса некое време, не се откажувам веднаш. Ќе ги попијам месец, два. На многу жени гледам му помогнале и ги фалат, така да верувам дека и нас, некако имам надеж многу