Колку имаш испиено до сега што примети дека имаш резултати? И како одат шишенцата, по едно, или во пакет неколку?
Колку сакаш ти толку ќе си земеш мила, ама за месец дена доволни ти се 3 шишенца, дека за време на циклус не се пијат. Еве мене веќе ми е при крај првото шишенце, а го пијам веќе 10 дена, 3 пати на ден по 30 капки.
Па 3 шишенца со достава платив 2400, на едно шишенце најверојатно ќе му дојде околу 700 денари и околу 250-300 денари доставата.
Ќути, не се воопшто. Дупло ќе дадам само да ми помогнат и мене како на сите тие девојки што ги објавува Јелена.
Jas poracav 3 sisenca jelena mi kaza deka toa e doza za eden mesec,nese pijat za vreme na menstrualen ciklus.Imam otvoreno 2 sisenca odednas edno doma pijam otvoreno,edno sigo nosam so mene na rabota,iskreno neznam tocno ama mozebi koga ke spois nemam edno celo sise ispieno.Ama se osekam izdisana mnogu,polesna,poveke energija imam nesum nervozna.Pred da pocnam so terapija od DHEA i L arginin piev i mise kacija site maski hormoni mi bea nad granica,I den pred da pocnam so bockanje stimulacii gi proveriv mi bea padnati vrednostite super mi bea.Neznam jas nekako poubavo se osekam,obicno pijam isto terapija za insulin i obicno porucek mise zatvoraat ocite,mise spie i moram nesto vlago da kasnam dame krene,a sega voosto nemam problem i polna sum so energija
Девојки примам утрогестан вагиналети три пати на ден. Денот на трансферот (утрото) дали треба да ставам вагиналета?
Немаше линк, еден пријател ја споделил сликава, некои нови измени наместо три инвитра преку фонд, ќе биле шест. А кога и како не знам
Ова е предизборно ветување, ставено во изборната програма на ВМРО ДПМНЕ. Дај боже да стане реалност, ама е далеку од тоа.
Исто и јас бев со ваучер и не ми наплаија Овитрел во Систина. Си доплатив само 5 Мериоферт и терапијата од пункција натаму што ја примав си ја купував сама.
Ама не убедуваат дека овитрел не ја покривал Фондот, можеби таму не ја пишува, ама јас не ја платив. И многу јасно дека таа терапија после пункција си ја купуваме. Кога правев пункција приватно, тогаш ми ја наплатија овитрел. Како и да е, муабетот ни беше за да си знаат другите членки дека не треба да ја наплатат, а за 2000 ден. ниту ќе се збогатиме, ниту ќе се осиромашиме, толку пари даваме па за 2000, голема работа. Ама сите сакаме да го добиеме тоа што ни следува од Фондот, тоа што не следува, си го плаќаме и не се буниме.