So sreka gerbera ti posakuvam ubava i lesna bremenost. Kaj koj doktor go pravese initroto i koe ti e po red
Фала ви на сите од се срце. Малку ми беше незгодно да пишам, дека прво инвитро. Мојата борба не е завршена, тек почна. Моето тело ги прими, е сега треба и да ги задржи. Два пати не успеав. Се надевам дека овој пат ќе одиме до крај, полека. Како треба да биде, ќе биде. Само ние да останеме при здрав разум. Ви посакувам од се срце на сите што поскоро. Ве сакам и фала ви на поддршката, ептен ми помогнавте во овие денови. Сакам сите да ве видам и да ве изгушкам. Следната среда одам на ехо, да видиме ембрионче или ембриончиња.
Zenicki zalna vest i nas ne ni uspea ovoj pat skrsena sum od taga, ama toa e zivotot prodolzuva, no se prasuvam zosto nr ni uspea veke tri pati sme pravele
Bas mi e zal tvinkl,ama ne ocajuvaj,nemoj da zalis,ke bide,gospod e so tebe,veruvam deka ke bide,veruvam deka se ke bide vo red,samo trpenie.Znam deka trpenieto e nesto koe site go nemame,znam deka site sakame da si drzime bebcinja vo raka,ama se se slucuva so pricina.Taka razmisluvaj i se ke bidr vo red.Te baknuvam i guskam i bidi silna