Devojki,dali nekoja sto ste gi piele femina kapkite,i ste imale transfer dali i posle tansferot ste si prodolzile dasi gi piete,vo doumica sum dali da produzam dagi pijam do test
Мене уште кога почнав со стимулации ми рекоја сите витамини освен фолна да ги прекинам во текот на постапката.Консултирај се со твојот доктор
Пишав пред некој ден, вторник имав благо крварење до денес трае но само на бришење , не е менструација, а вторник бета 2 саати после крвање ми беше 2, дали да правам и денеска или да почекам да не е од лекови да неможе да пробие бидејки немам знаци на добивање фала
Fala ti,kegi prekinam i jas togas,sabajle pred da odam samo se napiv i tolku veke negi pijam.Inaku zavrsi i mojot transfer denes migi vratija i dvata embrioni,doktorot mi kaza super se imame odlicni embrioni ovoj pat C9G1 I C8G1 kvalitet.Ako nekoj se razbira dami pise,mislam deka e super rezultat.3 den transfer imav
Jas pred da pocnam so stimulacii prekinav DHEA,drugite vitamini gi prodolziv inaku piev impryl,koenzimQ10,vitmin d,maca,metil folat,metil b12,ester c.Ja prasav sestrata sabajle dali da prodolzam so vitaminite mi kaza slobodno mozes dasi prodolzis dasi gi pies.Ama jas kesi pijam samo impryl,metil b12.metil folat i ester c
Не знам искрено не ни прашав зошто ама така ми беше нагласено.А ги пиев скоро долго време од ноември па треба и малку пауза веќе не знам што не ќе пробаме. Патем со среќа да фатат двете и за 9 месеци дај боже две бебина да те радуваат
Ama obavezno konsultiraj se i so invitro doktorot, i jas pijam edni apcinja pa mi rece mozam da si gi prodolzam
Iskreno na doktorot nemu ni kazav deka imam pocnato da pijam femina kapki.Za drugo terapija vitamini sve mi ovjasnija