Мене и кога почнав со стимулации и после првата пункција ми кажаа да продолжам да ги пијам сумплементите, може да одморам неколку дена ако сакам и пак да почнам, еве и сега одмарав еден месец, од другата недела пак ќе почнам. А за дхеа ти кажаа да ги прекинеш? Зошто мене на секој извештај ми ги пишуваше дхеа и останатите сумплементи, кога го прашав докторот за дхеа кога да ги прекинам, ми кажа ќе ми кажел. Ама за капките не знам, јас би ги прекинала. Инаку конечно ми стигнаа сабајле сумплиментите од iHerb.
femina kapkite ne se nesto bitno za da moras, dajboze da si trudna pa nikogas da ne prodolzis da gi pies.. odmori od niv dve nedeli i pisi ni tuka pozitivna beta
Za dhea mi kazaa dagi prekinam pred stimulacii zosto maskite hormoni site mise kacija nad normala dhea,androstendion i testesteron Odkako prekinav napraviv kontrola i mi vea super,padnati vo nirmala.inaku togas i piek L arginin na svoja raka,zatoa prekinav dhea i l Arginin
Zdravo devojki, da prasam dali koga se raboti za embriotransfer so zamrznati embrioni ima odredeni bockanja so hormoni? Kleksani pretpostavuvam ke treba radi mutacii Jani mi pisa izvestaj, no barem hormoni da izbegnam..
Ке почекам до утре на 14 ден, ми кажаа 11 е многу рано можеби касна имплантација затоа имам крварење , но не се надевам многу
Mislam deka treba odma da si povtoris beta, ne e dobar znak iskreno. Na 11 den beta 2 e mnogu malku. Da se molime za cuda, koi se vozmozni vo medicinata
Devojki,dali moze da nemi zvonat alarmi na sekoj saat si napraviv alarm kleksan i estrofem vo isto vreme kleksan da bocnam a estrofem dasi ispijam.Valda nema nekoj problem
Да веќе сум спремна на најлошо, надеж ми дава што имав имплантациско крварење само утре ке дознаеме, и верување во докторот дека прерано направена бета подоцна имплантација Ако не е среќен крај значи не е крај, така да одиме да се бориме