Koga sum bila so anestezija sekogas e bilo vo infuzija antibiotikot, a koga sum bila bez mi prepisuvale sekogas.
Јас имам позитивно искуство,имам 3 год.ќерка со ивф кај него,а сега сум 29та недела со близнаци исто со ивф кај него. Со замрзнти ембриони беа и двата трансфера.
Женски, препорака за добар уролог а и воедно доктор за ИВФ. Ние сме со дијагноза азоспермија, па ни треба топла препорака за стварно некој добар доктор за консултација. Слушам доста се фалат од Плодност, но сепак сакам и тука да прашам.
Za urolog pozitivni iskustva imame so Aleksandar, vo Sistina e sega. Ima dosta iskustvo doktorot vo ovaa oblast. So Plodnost nemam iskustvo voopsto
i jas piev tri dena antibiotik poslem punkcija doxycyclin i bev so anestezija i isto mi pustia dve infuzii
Не знам што да пишам а да не е она класичното "опушти се" пошто ич не сакав мене така кога ке ми речат. Ама и на тебе и @blablaabla ви се погоди и времево па да уживате додека да дојде денот за тест. А после дај Боже да си уживате и во бременоста.
Zenski vtornik prestanav so terapija petok mi dojde pobolen ciklus ne sum imala do sega,stomav uste modar se nadevam sto poskoro ke pomine... sega treba kontrola i jas stvarno neznam sto poveke da ispitam i kaj da odam... planiram Mk eden termin da napravam koga ke si dojdam na odmor,ve citam Sistina,New Born, Remedika... ovie se najdobri ? Orhandjiski? Aj ve molam preporaka kaj da odam na eden razgovor? Nesto me vlece da probam i vo Mk... se ke e na privatno posto nemam nikakvo zdrastvo Mk... Vi blagodaram... Inace sum od Strumica ama nema problem da vozam i do Bitola ako treba