Ах мила, баш ми е криво. Ми честиташ и покрај тоа што тажиш, фала ти. Ти посакувам што побрзо да се израдуваш. Те гушкам
Imaj verba vo sebe i vo Gospoda ne se sekirsj da znaes ke si bide so izin od Boga. Eve ke ti kazam eden primer . Zenata na moj drugar ne mozese da zabremeni a vo brak bea skoro 6 god i posle toa se odlucija za Invitro i nekolku pati se obiduvaa mislam deka dva ili tri pati ama ne im uspea .i toa na ptivatno so plakjanje , no blagodarenie na nekoi olesnuvanja sto gi napravi fondot za zdravstvo apliciraa za i im odobrija besplatno invitro po red bese mislam 4 to Ama prvo na tovar na Fondot za zfravstvo ...I za srekja bese uspesno i eve sega imaat zdravo rodeno masko bebence koe ima povekje od mesec dena. Taka da te ohrabruvam i tebe da se nadevas do kraj samo verba vo boga i se kje bide pozdrav srekno
E pa toa e zivot duso jas se raduvam zatebe bidejki znam kskoe dase boris za ona sto go sakas , tuku kaj oravese ti ivf ?
@Tvinki bas mi e zal slednoto so dve bog ke te nagradi samo verba kaj go pravese in vitroto decki jas od cetvrtok pocnuvam so jasmin na 3 den od cikluc i na 21 den pocnuvam konecno so bockanje piela li nekoja od vas jasmin
Zal mi e duso, potpolno te razbiram. Site nie sto sme ovde sme go pominale ili seuste go pominuvame istoto. No edno e sigurno. Site prodolzuvame ponatamu se dodeka ne uspeeme. So polesno ili so potesko, ke uspeeme tvinki. Izguena borba ne znaci i izgubena vojna, a nie sme borci, i pobedata ke bide nasa. Te guskam
Zdravo devojki. eme me i mene, kako feniks Veke se dogovoriv so doktorot, nareden ciklus od 9ti den, povtorno vleguvam vo proces. Ovaa rabota mora da zavrsi i da bide ... zasto taka imam reseno jas,
Bravo Natasa ti se poklonuvam i od tebe ke ucam za tvojata hrabrost i tvojot optimizam. E mora da bide ke vidis