Мислам дека тоа значи да не земаш од таа терапија од денот со 2 црти. Кај мене на пример кломифен не земав од 11ти.
Кломифенот мене ми рече докторот дека се пие 4 дена. На петиот ден цртките значат да се прекине. Тоа што е подолу мене ми изгледа дека се суплементите кои ти ги има препишено.
Kako be vaka ne objasnuvaat podetalno, da gi mrzi da napisat kako sto treba pa ti odi misli se... jas bi ti rekla da mu pises na doktorot i uste ednas da ti kaze poubavo za da ne pogresis. Sovet: Jas sekogas koga mi kazuva doktorot sto kako da primam terapija si pocnuvam da si zapisuvam na telefon i posle uste ednas kje preprasam dali dobro sum sfatila, bez razlika sto i toj pisuva.
Ubavo mi objasnija za toa kako da gi prupremam inekciite, a dali treba Maca, Q10 ne mi gi ni spomnaa za da znam deka voopsto treba da gi pijam. Sto mislite se pijat tie 7 ili posle 7 te dena od inekciitr. Ne mi e jasno se uste, a sestrata ne e nesto uslusuzliva i ne mi kreva na tel.
Ако си кај Ивановски обично не ги прекинува суплементите и за време на стимулации. Јас сум си продолжувала и со нив. Како се пишени мене ми изгледа дека и кај тебе тоа е советот.
Dali sega toa znaci deka treba da pijam Q10 i Maca. A jas pak sega vidov deka gi pisuva i niv kako vitamini. Dali ti mozes uste nesto da procitas kako sumpliment na listot? Znaci od denes pocnuvam i niv da gi pijam taka? I dali gi pies po jadenje ili na kolku casa pr.?
Од тоа што можам да препознаам метил фолат 1×1, б12х1, q10 2x1 , мака 2х1, витамин д×2. Јас ги пијам по појадок. Тие што се по 2 пати на 12 часа. Меѓутоа најдобро прати и слика на вибер на Сашка можеби подоцна но ќе ти врати. Првите таблети неможам да ги дешифрирам.
испитав генетски мутации, сега каде да закажам дали е опасно што имам хетерозигот на некој И дали да испитам и Д Димери или пред трансфер ?
Женски, уште едно прашање за Пролутекс инјекциите… Дали имате јаки болки во стомакот по инјектирање? Сабајле ставив и цел ден ме боли стомак
i jas imav bolki mi otecuvase mestoto i tamn prestane bolka doslo vreme pak da se bockam taka da boli...