Mnogu e vazno na koj den od ciklus ti se praveni hormonite . Ako se na vtor mislam se dobri, eventualno e2 doktorot da saka da e ponizok. So srekja
Na imunologija,upat od opst maticen lekar,imase termini kako za sreka odma.Sledi si na moj termin i neka ti zakaze odma maticnata.Rezultatite mi bea gotovi za 2 nedeli
Бидејќи трансферот е одложен поради хиперстимулација, ваучерот болницата не треба да го затвори и кога ќе одлучат да се направи трансферот, истиот не смее да го наплатат на пациентката. @Draganasss
Е тука докторот треба да излезе во пресрет како што правеа до сега,кога одложуваат трансфер поради хиперстимулација ваучерот го затвара кога ќе го направи трансферот. До сега така беше е сега ако има измени што ни јас не ги знам дека сега со измените мора ваучерот да се затвори во еден циклус односно одма после пункцијата да има трансфер тоа е друго. Инаку до сега можеше да се почека додека не се направи трансфер, ваучерот важи.
Е тука докторот треба да излезе во пресрет како што правеа до сега,кога одложуваат трансфер поради хиперстимулација ваучерот го затвара кога ќе го направи трансферот. До сега така беше е сега ако има измени што ни јас не ги знам дека сега со измените мора ваучерот да се затвори во еден циклус односно одма после пункцијата да има трансфер тоа е друго. Инаку до сега можеше да се почека додека не се направи трансфер, ваучерот важи.
Ќе те замолам каде на која клиника прими интралипидна и кај кој доктор,јас сакам да примам на следниот трансфер. Ти благодарам и ти посакувам лесен пат.
Како гласи тоа @nikja ? Кир ДНК-генотипизација и Кир хла-лиганди ли? Активирачки ген и инхибирачки ген? Ова ли е тоа уствари нк клетки што треба да се испита?
Мене за ХЛА матичната ми рече нема да може општ матичен,дали не е упатена или стварно не може незнам а за кариотип ми даде.
2200 jas plativ za mene,maz mi ne zosto e krvodaritel i neplaka nisto.Inaku za dvajcata keve fati 4.400
Fala , posle toa koj moze da mi gi vidi rezultatite ? I sto treba da se pregleda sto da mi navede na upatot, kje se javam denes gledam ima slobodni termini mnogu.