Ти си поосетлива веројатно, јас последните боцкања сум чувтвувала само отоци и мала болка во јајници, апетит не ми се зголемил од инекциите барем до сега, а од после трансвер бидејќи секогаш сум била дома од досада мислам дека јадам повеќе
Истста терапија и редослед бев и јас. Иначе со иглата веројатно си погодила нешто. Мене ми се направи така со пролутекс кога се боскав како топче и ми искочи голема модрица.. Но, се изгуби после тоа. Ставај си борова викаат смирува модрици
Почнав процес со летразол и мериоферт 4 дена инекции, но кога бев на фоликуметрија немав ни фоликул. Треба да одам по 6 дена на преглед, дали кај некоја испаднало после неколку дена да има фоликул? Да се надевам или да си прифатам за неуспех и овој пат?
Сепак е циклус, ми дојде после неуспешно инвитро по 2 ден од како прекинав терапија и сега еве после 10 дена од последниот Се надевак сега ке биде нормален, сигурно од хормонска терапија
Рано е сеуште.Почекај имаш уште 6 дена можеби послабо и побавно реагираш на терапијата.Нормално дека ќе се надеваш,немој негативни мисли уште непочната.Со среќа
Јас на десен немав ни двата пати, па потоа имав, и тој најбрзо ми порасна. Јас откако прекинав со Дабростон добив после неколку дена, за 17 дена повторно добив, значи имав 2 пати циклус тој месец.
Jas so letrazol presliov mesec bev stimulirana i najslab rezultat do sega , 1 j.k. i toa mala nerazviena do 13 den i niso mi propadna obidot otkazano bese
Dali ima nekoja bez nikakvi simptomi da uspeala so invitro? se opteretyvame nepotrebno so simptomi mislam najubavo prirodno covek da se odnesuva dodeka ceka do test pa sto bide bide
Мене ми е 5ти ден после ЕТ имам само малку болни и отечени гради.Ама тоа може да е и од прогестеронот.Мислам цело тело ни е полно со хормони,така да ништо не се знаеНормално е дека така е најубаво ама не можиш да не мислиш
Zdravo feminki, oficijalno nova na forumov iako ve citam podolgo vreme da ve prasam od tie sto imate podneseno dokumenti za vaucer posle 12.02. dali nekoja go ima veke dobieno? Cela nedela zvonam vo fond ama nikako da gi dobijam...
На 28.12 поднесов барање, на 20.03 поднесов дополнување на документи...уште немам одговор, никој не крев на телефон, не одговара на меил, а барањето за дополнување на документи уште не ми е стигнато по пошта, информацијата дека ми фали документ ја добив по телефон.
Pa i mene po tel mi pisaa deka mi e odobren vaucer ama od togas poveke od 3 nedeli pominaa a na adresa nisto nema stasano. Od drugi clenki citam deka za pokratko gi dobivale
Девојки кај мене ништо и овој пат и покрај позитивниот тест, бетата беше негативна... Сега ќе одморам некој месец, па повторно ќе се обидеме. На сите ви покасувам многу среќа кои сте во исчекување, високи бети и да галите мешиња
Јас се утепав од плачење последните 3 дена, осеќам менструални болки и психата попушти од што се плашам од резултатот. Ова ми е 7ми ден од трансфер.
Ranite simptomi na bremenost se isti kako i za ciklus pa zatoa opusteno i na site vi posakuvam uspesni prikazni