Mene prvite nekolku dena posle transfer samo mise placesena smeska placev.Pozitivna visoka beta imam.Ajde samo pozitivno i te cekame da spodelis ubavi vesti
Devojki pocnuvam za nekolku dena so dolg protokol za invitro. Pijam MIKROGINON, I injekcii Buserelin od naredna nedela .Dali nekoja gi ima Primano I Dali se isti so superfact? I kakva funkcija imaat? Vi blagodaram
Јас бев со долг протокол и почнав со бусерелин на 18 ден од циклус, потоа почнав со фостимон. Инаку бусерелинот е да ги намали хормоните. Прво примав по два прашока и една водичка, па после 1 прашок.
Фемини здраво пак јас Денес бев и ми даде цетротид три инекции искуство со овие инекции некој да каже? Ова моево тргнавме на природен а испадна
Ti blagodaram mnogu,Dali I za vreme na menstruacija SE bockase zaboraviv da prasam zosto za nekoj den treba da dobijam ciklus ili Nema vrska toa?
Ma morame samo pozitivno, tezok e patot no morame da sme silni. Samo toa ne drzi da sme dobri, psihata i verbata, bozja volja e sekogas
Vo pravo si covek ne moze da ne misli a simptomi gledam sekoj razlicno, nekoj ne osekja nisto, nekoj osekja , taka sto nema pravila da se opustime i sto dade Gospod toa
Па не знам како да не мислам ако ставам 3пати Прогестеронодма знам зошто ставам.Се опуштам ама не дека не ми текнува 100 пати во денотСимптоми секој индивидуално нема правила.Сакав да прашам колку има дејство стоп инекцијата?Јас примив пред 10дена од 250микрограми-Овитрел
Poima neam i mene mi dadoa ovitrel nekolku dena pred transfer, i na denot na transfer posle transfer 1/4 ostavam na Lazarevski toj doktor znae sto pravi a se ostanato Bozja volja.
Kaj mene slucajot bese na 2 ri den imav 3 folikula na 6ti imav 7, se stimulirav so letrazol i Gonal f 225
Jas denes dobiv negativna Beta. Po vtor pat nema implantacija. A navidum se e vo red, osven namalena rezerva.
jas imav celo vreme 7 na punkcija 5 2 se oplodija znaci do punkcija se e mozno za uspeh 1 treba taka da samo dobra misla I jaka psiha
ajde hrabro isto mi se sluci se vo red od hormoni mojoto problem nemam jajevodi i nemase implantacija gotovo 3 dena nervoza 4 poopusteno 5 na kafe i ideme ponatamu nema padanje taka trebalo da bide jas si velam pa mozebi gospod me spasil od nesto mozebi embrionot me bil dobar glava gore i odime so novi sili sto e nase ke. dojde ♥️ i doktort rece ne ocajuvaj zdravi ste ke bide cim ste stvoeile embrion znaci mora da bide
Пробај ги после 15часот јас ги добив така, случајност или не, не знам. Ако имаш можност оди директно до фондот прашај види што се случува. Разбирам дека имаат работа ама и безобразни се, барем на телефон нека кренат да кажат
Pa kako manjak nekoj samo zvonam ama bez uspeh. Vo podracna minatata nedela mi rekoa deka pred 5 dena stasal vaucerot ama trebalo da pocekam da stigne, rano e ne znam koja e procedurata, dali vo podracna treba nekakvo resenie/ izvestuvanje da pisat, pojma nemam ama aj ke si pocekam