Ќе ти стигне не се секирај, деновите во чекање се долги, знаеме сите кои поминуваме низ оваа... деновиве ќе стигне ќе видиш.
Prvo invitro neuspesno. Mi kazaa pred narednoto da napravam ozotherapy I vit. Glutation. Ima nekoj iskustvo so ova?
Zdravo mila. Eve jas primav 6 cetrotide. Se stavat potkozno i malku pechat, se oseka oteceno pri naglo dvozenje ili isteguvanje ams nisto strasno. Sho li ne pominavme, toa e najmala bolka. Da si ocekuvame pozitiven rezultat i da galime site meshija. Kaj koj doktor si?
Devojki, edno prasanje. Vo shema imam piseno kleksani. Toa doktorot dopolnitelno ke mi objasnil koga ke dojde vreme, a sega samo potsetnik za nego bilo piseno. E sega, imam ovde citano deka za niv se refundiraat pari od fond, ama pred da se nabavat treba nekoja potvrda i sl. Ke moze nekoja da mi objasni za da sum si spremna na vreme kako odi postapkata, kolku pari e eden kleksan i sl.
Препорачуваат од New born за во New 20's , дали е нивна фирма или не е , не знам доста ја рекламираат. Научно не е докажано дали помага на луѓе, на глувци да, испитано. Ова ми го кажа една докторка, колку е точно и за тоа не знам. Јас не направив колешка моја направи, двете не успеавме. Не верувам дека може да штети на организам, но не знам дали помага и дали треба да се изложуваме и на тоа дополнително. Истрошени сме и физички и психички и финансиски..
New 20’s e на Гужанова, затоа и толку го промовираат во последно време во New Born. И јас што читав, научно уште не е докажано дека нешто многу помага
Feminki, denes mi e 7. den od transfer i malopre kaciv temperatura 38,3. Nekoja so slicno iskustvo za lekarstva?
Парацетамол ама ако ти се качува над 38,5 пред тоа почекај сама да спадне.Ако не се спушта смееш парацетамол
Devojki, kako gi piete vitaminite. Jas postojano povrakam, ne e tolku dolg denot za da se ispijat site lekovi. Eve ne stignav da ispijam DHEA, vit. D ... Gi piete poedinecno, pred jadenje ili posle jadenje zaedno ili kako?
Jas po cel den gi pijam, bogami mn.. se ... apetit nemam vooosto, mozebi zatos. Ako si dzvakala kalcium te molam kazi mi dali nesto odredeno jadese pred ili posle nego. Ako si piela profertil dali gi piese samo 5 dena ili postojano?
Не земав ни калциум ни profetril.Јас земав само В,Ц,Д,Q10,фолна и ашваганда.Нека пиши некоја членка што земала.Жал ми е што не можам да ти помогнам.А пауза правиш и колку време ги земаш?
Veke nedela dena gi zemam ... ne e dolg period ama mn. mi e tesko od niv. Mozebi poradi toa sto ne jadam mnogu. 27 tableti se na den od koj sto sekoj den nesto izostanuvam da go pijam. Fala ti sepak mn. na brziot odg.
Јас ги распределувам и ги пијам во текот на целиот ден. Пијам Ц, Д, Б12, фолна, цинк, селен, овунорм, Е, железо, понекогаш омега. Ми се случува и мене да не ги допијам сите ама не е толку страшно. Ти што пиеш 27 таблети жити се наброј ги.