а ти ги даде некој овие суплименти мислам испитуваше нешто да знаеш што да зимаш мене докторот ми даде сега профертиле да пијам неколку месеци пред да почнам друго инвитро
Девојки здраво, Ве молам кој го знае бројот од сестра Марија (кај др. Поповиќ), да ми го пише во порака. Ви благодарам.
Докторот ми ги препиша. @Mia^^ мене ми ги препишаа после пункција. @Vanila&argan ни дијареа имав од трицеф, ни ништо, пробиотик заборавав да пијам, па ни мм не ми се пожалил кога ги пиеше.
Па добро зависи од организмот. Секој организам е различен. И мене од појак антибиотик ми се случува да ми е лошо или потечна столица да имам. Некои ништо не чувствуваат. Сепак треба да се пие затоа што ја заштитува цревната флора. И б комплекс секогаш пијам со антибиотикот за да не направам кандида.
За членките од Охрид/Струга, амх се испитува Вевчани- 250 ден или во ординација Сонце 3900 секој четврток.
За втор обид за второ дете дали би ми правеле проблем до амх- 0.36, 38години имам? Да напоменам дека сега извадија 5 празни ? Некако разочарувачки ми е мн, и за ќерка ми се премачив и сега пак битка.
Vo pravilnikot pisuva do koi vrednosti moze so bio materijal, procitajte go. Punkcijata vi bese so vaucer?
Знам, мене ми беше 8 фсх последно. Ама ми е дан ги зачешка комисијата 5те празни фоликули и да ми побараат амх.
Добар ден едно прашање....дали некоја членка после пункција се соочила со покачени димери после пункција....примам клексани од прв ден после пункција...денеска испитав хемостаза и димери 2270 вредност а нормално до 500...
Pa mnogu se toa pokaceni a dvapati se bockas,kazi i na maticnats i na transfuziolog dagi vidi rezultatite.Dosta se pokaceni
Jas denes bev na prvo eho kaj maticnata i mi potvrdija bemenost.Vidovme dva sakusa,i dvata embriona se fatile Bliznacinja se Vi posakuvam sto pobrzo site dasi docekate
Mila, se nadevam deka ke gi sredis DDimerite. Da te prasam za kleksanite od kade gi nabavuvas, kolku cini eden kleksan, nekade procitav deka treba da imas recept ili sl. Pred da gi nabavis za da mose da ti se refundirat pari od fondot. Kako odi procedurata za niv?