Ohh, zal mi e, sledniot pat ke bide uspesen so boga napred. Inaku kolku ti e Amh, so koj problem se soocuvas, kolku j.k ti izvadoa? Te molam i jas sum kaj nego pa se ne interesira
Јас се спремам за трансфер на природен циклус. Само витамини пијам сега за сега, овие денови треба да одам на фоликулометрија и мислам дека ќе ми вклучат и клексани.
Devojki, Sistina ke go prekinuva dogovorot so fond , dali imate nekoja info ?Uste ne se znae kako ke bidat postapkite koi se na pocetok...
Denes bev na pregled , da pocnam procedura za ivf , ama ke vidime dali ke me istera do kraj ili ne , za tie ati veke se vo procedura verojatno ne vazi , ne znaeja uste tocno da kazat kako ke bide , zatoa prasuvam , dali i na druga clenka i rekle nesto ...
Ova prv pat slusam i ne veruvam da e taka, pa kade ke baraat chare mladite? New born navala ke bide koja poprvo..uzas
Leleee, jas vo petok sum kaj nego, a za drug ne sakam ni da pomislam a vaucerot uste ne mi e ni stignat
Dobra vecer dali ima nekoj praveno vontelesno oploduvanje vo avstrija vo klinikata next fertility vo bregenz