Здраво Феминки тестот го направив на седми ден после трансвер вратени ми беа две бластоцисти (трансвер со замрзнати)во Прага Петок вадам бета
Sega zborev so Bistra od Sistina taa e zadolzena za site plakanja gi znae cenite itn..mi rece ne e tocno, sega za sega nema takva informacija deka vaucerite nema da vazat.
Jas bev vo ponedelnikot Sistina,mi go zedoja vaucerot za da go aktiviraat , Nikoj nisto takvo ne mi spomna.
Fondot im ja odreduva kvotata na kraj na godina so znavi za ovaa godina e odobrena veke, ne veruvam deka sega na sred godina i bas pred izbori ke napravaat takva glupost
E ajde de ne znam zasto pogore vo razgovorite voopsto takva informacija se prikaza, ne treba da se plasat lugevo i onaka sme izgoreni finansiski...
Муабетот почна од тоа дека можно е систина да се повлече од фондот. Па стигна до немало да важат ваучерите што нема никаква врска. Дечки сами си ги шириме дезинформацииве и паничиме. Ваучерите си важат. А тоа дали систина се повлекува од фондот и тоа уште не е сигурно. Ма да и тоа не би ме зачудило искрено од систина пошто се повеќе на бизнис одколку на здравје. Се им е малку на нив! А демек најдобра болница ни била.
Ubavo objasniv deka uste ne se znae , i sigurno deka tie sto pocnale procedura ke zavrsat , no za tie sto treba da pocneme uste ne se znae , greska e moja voopsto sto spomnav ,,,,,daj Boze da vazat i vo idnina i da si prodolzme tamu ,, poveke ne spodeluvam nisto , na doktor bev ne na bajacka , me napadnavte tuka ko bajagi jas sakam da ne vazat ili siran lazna vest , bezveze ,,,,,,,
Ви благодарам јас се надевам овој пат господ ќе даде до крај да биде во ред јас овој пат го одам 11 години но никогаш не се откажав !ви посакувам на сите две црти од срце!
Девојки витаминиве империл многу скапи некако, кои ги земате како замена? Моментално фолна, б12 и витамин д земам
Mislam deka nema potreba od cule ne docule poveke stres i panika megu clenkite koi se vo proces i planiraat da zapocnat proces.Dali fond im plaka pomalce pari ili ne na klinikite toa voopsto ne e nas problem.Bitno e da dobieme vaucer i dasi go iskoristime.Dali bilo sistina ili new born ili plodnost sto e tolku bitno.Jas iskreno Lazarevski da otidese vo solun po nego vo solun ke otidev,Lazarevski negi pravi cenite i uslovite vo klinikata.Trajkovski da otide vo siistina site sto ste kaj nego ke otidete vo sistina.Daj ostavete dasi ja rabotat rabotata doktorite za koe ucele i koi imaat IME,da nese pravime popametni i od doktori.Ako ste tolku pametni terajte sami ne samo plukajte po kliniki i po doktori.Imate nadlezni institucii,ako te interesira odis u fond si prasuvas i objasnuvas sto i kako.Doktorite nese Gospod, vo medicinata ne e sekogas 2+2=4.Daj nesi oteznuvajte poveke so ova ve molam,treba podrska edna so druga i najbitnoto VERBATA vo doktorot.Ako ti nemu veruvas na doktorot i ako samo menjas i setas od doktor na doktor samo taka kesi talkas.Dajte sto poveke pozitivni beti i pozitivni testovi da gledame na forumov.Tolku nie stresen zivotov od drugi raboti barem od ovaa perspektiva da bideme polabavi.Vi posakuvam na site ubav den
Jas pijam Impryl,metil b12 i folat,vitamin d,Q10 i ester c.Inaku skapicki se da imprylot okolu 3200 i nesto
Форумот е и за вакви информации да се споделуваат. Ниедна од членките не правеше лажна паника туку само споделија информации кои што ги дознале и кои сите нас не' засегаат. Затоа сме тука, да размениме мислења и дадеме поддршка. Нема потреба од вакви “ како учителка“ совети да даваш, сите сме доволно информирани, искусни во процесов и паметни за да ги разбереме информациите.
А и членката не пиша со сигурност, само пиша што слушнала, и тие што се во процес да си прашаат. Пиша дека уште не се знае, не мора да ја нападнат.
Neizigravam ucitelka,samo pisav dena nema potreba od dopolnitelna panika dase siri megu clenkite.I toa e eden golem stres.Jas se izvinuvam ako bev pogresno razbrana,ama voosto nesakav da izigravam UCITELKA
Na clenkata doktorot i kazal deka taka kje bide, i ona samo soopsti da vnimavame i da prasame da ne se zafrkne nekoj. Tuka nema sirenje na panika tuku samo da bideme vnimatelni. Forumov ni sluzi za da si pomagame megjusebno.
Не би ме чудело Систина да прекине соработка со фондот за инвитро. Порано и некои операции правеа на товар на фонд, сега пола ги укинаа. Целото здравство ни е така креирано да приватните работат, па си делат проценти со надлежни