Каква Дхеа користите? Морат да извлечам јајни клетки на следно инвитро, барем од тие шо ми се останати. Амх- ми е 0.36...
А колку апстинираа мажите до пунцијата ваша мојот 5 дена не било убаво повеќе дека нема да бил квалитетен материјалот.
Тие од 50 мг. од Биотика Неготино, другите од 25 од iHerb, немаше од 50 микронизиран дхеа и пијам 2x2, препишани ми се од 50, 1x1.
Nie 3 nedeli apstinencija, od koga ni dadoa vaginaletki ... i pred toa samo 2/3 pati vo mesec dena imavme sig.
Pa toa i odgovoriv. 2 do 3 nedeli ne bevme aktivni pred punkcija. Od koga pocnav da primam vaginaleti sekoja vecer.
Не знам нас ни рекоја 3-4 апстинеција дена пред пункцијае доволно.Можи,јас не примав вагиналети пред пункција
И ние така мислевме и затоа пет дена. Како и да е и претходно немавме односи затоа што секој втор ден на контрола бевме и пред др. незгодно да види нешто такво ….
Ние 3-4 дена пред пункција, пред фоликулометрија (одев 2x неделно) тогаш немавме, и мене ми беше незгодно.
Ete nas ne ni rekoa nisto mila ama na samite vaginaleti si pisuva da ne doagjat vo kontakt so sperma i sl. Mozebi e mozelo da se ima odnosi, no ne sakav da rizikuvam.
Мене ми рекоа дека може односи првите денови од стимулација, после тоа не...а ние и така апстинираме во постиве.
Мене ништо не ми кажаа кога бев стимулирана, само после пункција ми кажаа да немаме, да не лежам во када.
Мене ми рекоа пред пункција не неколку дена, и тоа ми нагласи како демек знаете дека не треба тогаш, само првите неколку дена може.