Jas sum kaj Ivanovski,mene mi e super,extra,se odnesuva epten korektno,i nekako me smiruva,mi dava nadez,ne znam dali oti mi e prvo,ama mene mi e ok
Јaс дa гo.предлoжaм и Пoпoвиќ , истo муaбетчијa, шегaџијa и.oдличен дoктoр. Не сум негoв пaциент нo мнoгу пaти ми пoмoгнaл сo сoвети, вo билo кoе време се убaвo ми oбјaснувaл. Не се штеди нa збoрoви зa рaзликa oд Ивaнoвски кoј дaвa oскудни oдгoвoри пa ти тумaчи сaм пoсле Кaј кoј и дa oдлучиш среќнo.
Jas imam edna recepta sto ke ti pomogne za echerihijata mene mi pomogna toa se caevi od bilna apteka ke si zemes :100-gr.caj od breza 100-gr.caj zalfija 100gr.caj kantarion i 100-gr.uvin caj znaci site ovie caevi ke gi izmesas taka suvi i posle si varis vo 500 gr.voda zovriena stavas 2-supeni lazici od cajot da odstoi pola saat poklopen posle go cedis i pies vo tek na denot ne naesdnas znaci cel den utre si varis pak i dodeka ja potrosis dozata probaj mislam ke ti pomogne
За докторите од Систина ти пишале и јас сум со тој став, Ивановски е народен, Лазаревски со дистанца, но убав совет ти дале појди и одлучи со кој ќе сте на иста фрекфенција, двајцата се успешни во она што го работат. За соби, најверојатно мислиш за после трансверот и самата Систина нуди ако не се лажам по 50е од човек, јави се и прашај подетално на информации. Опција ти е и што во близина има хотелчиња, прогуглај по мапа ќе најдеш некое
Има хотелче одма до систина е буквално.Хотел Портал имаат фб страна.Можеш да им звониш да си резервираш соба.Ние за двајцата едно нокевање плативме 2200мислам беше.Супер е хотелчето,чисто, топло.А зошто после трансфер да нокеваш во Ск,така ли е препорачливо,и јас размислувам за тоа,оти не сме од Ск,па си викам може подобро да останеме таму овој пат после трансфер,да не патувам одма.Во Систина иначе нокевање е 100евра.Јас сум кај Лазаревски и реално сум задоволна,но би била уште позадоволна ако објаснува подетално.Можеби он си мисли дека вака е подобро и дека помалце ке се замарам оти гледа колку се потресувам за се,ама негова работа е да објасни,барем така мислам.А и преоптеретен е со пациентки и гледа побрзо да ме избрка од кабинетот,да не го замарам со прашања.Такво чуство добив.Не дека површински ми го води случајот,туку он ке су види што му треба и ајде пријатно .Сака да го оставиш да си ја работи работата и да не досагаш .Во секој случај добар доктор,го гледав на емисија и е еден од најморалните доктори.
Капсули се на Диетфарм, висококонцентрирана брусница, околу 600 ден се пакување, пиеш по 2 дневно со 2 литри вода
Баш. Мене како ми се погаѓа ич гужва нема Ако го прашуваш ќе ти објасни. Јас мислам Анита повеќе сака да те откачи мм е повеќе другар со Боби - он смара и додека не добие одговор на се што го интересира не мрда
Bas ke gi zemam,stim e na priodna baza i ova ke go probam,ne e na odmet da se proba se sto bi mozelo da se pomigne
Па на некои им оди во психа дека не треба да патуваат, а докторите не советуваат дека не смее, сепак патот не би бил подолг од 2-3ч од кој град и да сте, полека ќе се вози, ќе се потспушти седиштето..
Znaci taa psiha ke ne ubie eden den hahahahhh,jas iskreno si fativ kako prijatelkata voopsto ne razmisluvam,duri iskreno i koga izleguvav znaev da si se napijam i vino,amaa taka si go fativ redot,isto kako da ne pravam nisto,a iskreno taka i ke pravam posle transfer,samo so mm imam problem hahahaha.Kolku poveke luge psiha ne mava tolku poveke mislam deka ne uspevame.Ima devojki koi nesakajki ostanuvaat trudni,i toa ne po ednas,a nie od sto mnogu razmisluvame i so asistirana reprodukcija ne uspevame.zatoa treba da se oslobodime zatoa sto se e vo racete na Gospod,sto resil toj za nas,toa ke ni se desi.A jas veruvam deka sme staveni na iskusenie koe eden ke ni se isplati
Mene za eserihija mi pomagna ova j lék bas od femina go procitav -250 грама корен од магдонос -250 грамалимон со кора -200 грама мед -20 милилитри маслинов зејтин Припрема: Коренот од магдонос се меле во блендер исто како и лимонот. Потоа се додаваат медот и маслиновиот зејтин. Се тоа се става во стаклен сад и се јаде по една супена лашжица пред доручек и еднапред вечера.
@emkaemka @sakambebe прашувате зошто соба Патиштата низ мкд се како рингишпил. Една дупка, и психа ке те отепа. Не дека толку лесно може да испадне јајце клетка, ама и терет е. Ние пред инсеминациите спиеме во СКопје, за да може мм да биде одморен, да не патуваме од 5-6 наутро за Скопје. По трансфер, секако би спиела во Скопје.
Ембриончињата не се топчиња што се тркалаат, но во право си патиштата се хаос, а и како се чувствуваш така, најлошо е кога по неуспех те мава психа што си помислила, а не си направила Мене Систина ми е на 10мин па затоа не размислувам премногу за тоа. Но на крајот од денот сепак сите се сложуваме дека се е среќа