Pred punkcija ne,treba soprugot da apstinira zaradi spermata najdobro 5 dena,a i mozat da prsnat folikulite pred vreme od samiot odnos.
Mojot transfer se otkaza od pricina sto denes hormonive sto gi ispitaa ne mu odgovarale na doktorot kako za pred tranafer,zdravje nareden mesec pak ke vidime,sega ke cekam da dobijam i na tret den od ciklus ke odam na eho pa se nadevam ovoj pat ke moze da napravam. Pisav cisto zaradi toa sto Trajkovski e pred se covek koj vnimava i na custvata i na pacientite.Mozese da mi napravi transfer i ako bide bide no se vide deka ne e za parite samo,rece isklucivo ke vnimava na sekoj detaj ovoj pat da bide uspesno ,odnosno ke dade se od sebe pa so gospod napred. Zlaten doktor,nemam zborivi.
Многу човечен, вистина внимава на се, и јас сум презадоволна, многу..златен е Знае што прави, нареден циклус со Господ напред, кога треба да е ,ќе е, со сила ништо а и џабе е...
Претходно повеќе испитував а денес само прогестерон и естрадиол.Не ми кажа точно што е причината но сметам нешто од хормониве зашто до сабајлево беше се ок на ехото.Ми рече чекај да добиеш сега и на тој циклус од трет ден на ехо почнуваме.
Не знам овие дали се микронизирани дхеа. А тебе доктор ти препиша? Јас од Биотика од 50 мг. 90 капсули со достава ги платив 3.120, од iHerb од 25 мислам беа околу 700 и нешто, јас две порачав зошто по 4 пијам дневно дека се од 25 мг. Инаку јас пред тоа нигде не можев да најдам микронизиран дхеа, немаше ни во Биотика, па добија за една недела.
Биотика Неготино ги имаат, и сега од iHerb ги порачав. Јас вртев и по теретани кога ги барав, па ми кажаа во Бисер тоа горе за сумплементи, ги немаше. Ни во Биотика тогаш немаше, добија за една недела. А баш вакви ти препиша? Сега прочитав, извини тогаш, јас микронизиран дхеа порачав од Биотика. Вакви прв пат гледам.
Пиша дека Трајковски такви и препорачал, јас прв пат ги гледам, може добри се и тие, кај секого различно, мене ми нагласија микронизиран дхеа, ако имам обичен воопшто да не пијам.