Jas na svoja raka gi prekinav zosto koga proveriv hormoni testesteron,andostendion,dhea sve mi bese nad normala,i zatoa i prekina.I koga otidov pred da pocnam so stimulacii i kazav na anita mi kaza dagi prekinam mada jas sama gi prekinav,proveriv pak istite hormoni pred da pocnam so stimulacija bea padnati i si bese ok.Taka bese kaj mene taka da neznaci deka kmame isti organizam i isto reagirame na suplementite.Napraj si edni kontrolni hormoni i ke vidis kako stoi situacija kaj tebe.I pisav na clenkata deka sega posle trabsfer nei treba dhea.
Јас кога сакав да ги испитам и машките хормони, сестрата од кај матичната ми кажа ако имало потреба тогаш, не сакаше упат да ми даде, и не сум ги ни проверила.
Здраво, на денот на трансфер настинав и имам интензивна кашлица, и ми се јавува силна болка во стомакот. Дали постои опасност за трансферот да е неуспешен, ве молам споделете ваше искуство?
Duso ne se pravat hormoni odma posle terapija, minimum 3 meseci da pominat, organizmot da se vrati vo normala. Normalno e da bide se pokaceno od estrofemot i progesteronot sto si go primala
Bev i na pregled folikularna cista isto se pojavila. Veruvam treba malku vreme. Kje odmaram nekoj period . Fala ti
Витамин Е од Синерџи добар е ми го препорачаа овој и био мака од Зегин не беше повеќе од 350 ден. Не можам од тел сум слики да прикачам
Ти благодарам пак ќе напоменам 11 години долги тежок пат 9 трансвери 3 операции 2 спонтани солзи депресии само јас и бог знаеме...но се времето лечи!му се заблагодарувам на бог се надевам до крај ќе биде во ред!да напоменам последните две години одев во Прага кај Др Лазареска топло ја препорачувам!Посакувам кај сите членки ваква среќа!