Знам знам ,те паметам Многу се израдував кога прочитав дека имаш позитивна бета . Април е прекрасен месец И јас во април имав успешен трансфер Еве го дечкото , 28 мес има веќе
И јас се сеќавам на вас знам колку долго исто како мене се надевавте се боревме за потомство и успеавте да ве радува машала пораснал децата се цело богатство!јас сеуште во шок сум но животот ќе се смени на подобро
Пак јас ова исчекување до утре е лудило волку стресена никогаш не сум била. Ве молам споделете убаво искуство после пункција нели треба позитивни да бидеме Ми иде цела куќа да ја превртам
Feminki denes bev kaj Mitko, ni zbor ne padna deka ke se prekinuva dogovor so fond pa ne ni prasuvav povtorno, si podrazbrav deka nema Ti posakuvam lesna i bezgrizna bremenost, solzite od taga da gi zamenis so solzi radosnici i da uzivas bukvalno vo sekoj mig od bremenosta. Postojano pozitivna na misla i na radosta da i nema kraj
Individualno e kaj sekoj, doktorite vikaat preku eden ciklus moze, ali zavisno kako ke ti se smirat hormonite (ako odite na stimuliran transfer) i kako ke se cuvstvuvas spremna, prvenstveno psihicki
Devojki SE spremam za ivf , pijam mikrooginon zasega, deneska krenav temperatura 37.2 nastinka e, moze li da se napijam paracetamol?
Ke bide se vo red mila, mene so mn. mal amh za prv pat mi izvadija 6 j.k. Samo 2 se oplodija ama fala mu na Boga i za niv. Voopsto ne pomisluvam na loshio, imam mn.golema nadez i verba ovoj pat. Duri sama filmovi vo glava si pravam kako mi rasti meshe, pa duri i bliznaci da se. Se molam beskrajno da ni se ispolni sonot na site.
@princessp мила, честитки, ти посакувам лесна у најубава бременост, гали меше и уживај. Само верувај и биди позитивна , се си е во свое време. СЕ ЌЕ БИДЕ НАЈУБАВО @Bubce38 и јас и мн други го знаеме патот мн добро и не се откажавме, верувам дека ќе биде кај сите, само се е во свое време и да нема откажување, нокти ставање до исполнување на целта !
Devojki, da ve prasam nesto moze nekoja ke se pronajde. Imeno denes dodeka bev na transver dr. Ivanovski beskrajno bese sreken za odredena Dragana i nekoe devojce Simona koi ostanale bremeni. Kolku sto razbrav Dragana posle 10 god. ostanala so insemenacija. Edna od sestrite isto bese mn. raznezneta od vesta, duri i se ispofali na site dr. sestri i i se javi na devojceto da i cestita. Mn. Ubavo mi dojde na dushata i voedno vidov deka nekoi lugje iskreno si ja sakaat rabotata i se raduvat na tugjite uspesi.
So nervoza i napnatnost nisto nema da napravis,tek posle punkcija a kamoli posle transfer koga treba da cekas da pominat 14 dena.Opustise misli na ubavi raboti i nemisli samo na toa,neka ti bide pametot nasocen na nesto drugo,najdi si nekoja zanimacija.Mila veruvaj deka ke uspees ovoj pat i imaj ja taa zamisla,gledaj si nekoj film,komedija smej se.Ti posakuvam sreka i ovoj pat dasi uspees,samo te molam opustise
Veruvaj deka i oni imaat dusa i se sozivuvaat so nasJas koga bev Vcera kaj Lazarevski na prvo eho nemate pojam kolku bese nasmean i muse vide radost vo ocite.Cestitki i dvete se fatile lelee super bliznacinja odlicno,neznaete i on i anita kolku bea srekni.Taka da oni se raduvaat i so nas koga sme uspeale a veruvam ideka neim e seedno koga ke imaat neuspesna implantacija posle tranfer