И јас во понеделникот правев трансфер кај Ивановски па сакам да ве прашам.Дали после трансферот осеќавте болка на јајниците се додека не се направи тестот или не?Ви благодарам однапред
Ај нека пишат некои членки сега што им одобриле од кој датум се поднесени документите. Матичната ми кажа за месец ипол одобруваат ама 2 месеци ќе станат и абер немаат.
Јас одвреме навреме ама како пецкање,не е болка.Јас едниствено имам болка во крстот и во градите 8ден ми е денес
Ајде со лесно да ни биде ќе истрпиме се.Само да видиме позитивен тест.Во Систина ли го правевте инвитрото?
Zeni borci utre ke mi bide 12 den od ciklus i utre sum na eho.na tret od ciklus estradiolot bese 50 a na osmi den 47.9.na eho imase eden folikul.denes koga stanav od spienje imav bel iscedok dali e zagrizivacki da puknal folikulot nestrpliva sum do utre.primam meriofert po 6 na den.
Добро утро на сите Ова се први хормони испитани после неуспешен трансфер Дали хормониве се ок ме плаши малку ТСХ не сум земала терапија до сега дали да барам да ми дадат 10 години се обидуваме за деца
Jas vcera imav transfer. Se oseka malku bolka vo jajnici, kako koga imas ovulacija ...ajde ke broime zaedno i da se nadevame najdobar rezultat. Da te prasam lezis postojano ili?
Не Ивановски ми рече не постојано лежење.Да си се движам нај нормално дури ми рече ако ми е лесна работата и на работа да одам.Но јас 2недели ќе сум дома па здравје за понатаму.
isto i Lazarevski nepreporacuva lezenje.prviot den na transfer odmor od utre denta najnormalno funkcioniranje sekako da nebide toa krevanje tesko,nagli potezi i navednuvanje,vezbanje,brzo odenje i pesacenje.Podobro bilo za matkata podobra prokrvenost ima koga se dvizis.Mene istoto migo ima kazano i Trajkovski koga bev kaj nego na konsultacija deka posle transfer ako embrionot se implantiral se zakacil i da ripam na edna noga nemozam da go otkacam.
Кај кој доктор сте вие? Вас ви кажаа нон стоп лежење Се извинувам само сакам да ве прашам дали се буцкате со Клексани,бидејќи мене не ми дадоа,само Кардиопирин 100 да пијам ми рекоа