Devojki nekolku dena imam 37 do 37.3 temperatura nikako ne mi spagja ni so paracetamol, Denes napraviv analiza na krv malku pokaceni leukociti I sedimentacija. maticnata vika nisto strasno. Momentalno sum na pocetok so dolg protokol so Mikroginon, od utre pocnuvam so bockanje. Me plasi temperaturava,Dali nekoja bila vo slicna situacija I dali prodolzila so stimulacii i pokraj temperaturata. Utre sekako ke se iskonsultiram so doktorot ama mesto ne me fakja...
Јас имав стомачен вирус во текот на стимулациите со тем.39,повраќање,дијареја.за среќа траеше само два дена.Во ред беше се.Ама консултирај се со доктор сепак
Јас 5 дена пред трансфер два дена бев со 39 температура Ама докторот мене ми одобри да си продолжиме и го направив трансферот.
Kade moze da se ispita DHEA? I ve molam za odgovor kaj koj doktor da pojdam za 3 IVF. Prvoto neupsesno voopstvo. 2 go pravev kaj Trajkovski imav 1 JK, se oplodi embrion so ubav kvalitet,no nemase vremenost. So Trajkovski bev i na privatno probavme so klomifen no ne mi objasni ubavo ama ic, trebalo da ispijam 5 apcinja,jas ispiv 9 ,se bockav nekolku dena so inekcii plus no nekako ne zainteresiran, se se brza, ne obajsnuva. Imav edna JK koja nemase dobar razvoj. Sega za 3 IVF se mislam dali da pojdam kaj Gurzanova ili da smenam skroz i da pojdam kaj Lazarevski.
Тоа како ќе си се погодите со докторот, некои се задоволни од Трајковски, некои од Гуржанова, и мене лично Трајковски не ми остави впечаток, се брзаше и ништо не ми одговори, ама еве има многу задоволни, кај Лазаревски немам искуство, ама многу го фалат, јас задоволна сум од Ивановски, пристапот и се, некои не се. Види, закажи си кај двајцата, и одлучи си.
Devojki! Znam deka nekoi gi interesirase za biopsija od endometrium. Pred nekoj den vo Remedika pravev kaj Petanovski. Odlicen covek I mi e krivo sto nemav do sega odeno kaj nego. Inace me Chinese 20400 so analiza I za NK kletki.
Dhea se ispituva upat od maticen ginekolog site hormoni na 3 den na biohemija ili na gak keti dade upat