прашав сега во хотелот ама многу ми е скапо по 40 евра од ден,јас сакам да најдам некоја соба само приватно сместување
Baraj na pazar 3 na reklama 5 ima oglasi za namesten stan so mesecna kirija vo bliznina ke najdis nesto
Па тоа е она што го кажав и погоре, по неуспех се ни доаѓа како сугестија и се обвинуваме. Да се било ок со твоето прво инф сега би делела совети дека не е потребно воопшто карантин, ама.. Јас бидејќи ја поминав секоја страна велам 2-3 дена карантин потоа секој со своја среќа Но за твој спокој прави како си наумила, но немој да лежиш по цел ден, и да не излезеш од соба, мозокот ќе ти застане и ќе тапкаш ќе биде или не, а дека ќе бидеш посмирена не верувам За соби види на реклама 5
Мислев дека за повеке дена ке биде поефтино.Епа пиши на гугал соба во Скопје,ке ти излезат еден куп страни и огласи.Во мегувреме ако најдам нешто ке ти кажам.
Toplo ti go preporacuvam Ivanovski,se ti kazuva,na se odgovara,nikogas ne se brza,se e poleka,smireno,i se ama bas se sto te interesira prasuvaj si.
Jas od denes pocnav so Superfakt i stom dobijam ciklus se javuva i na treti den od ciklus ke pocnam so stimulacii, kazete mi dali i ti inekcii za stimulacii gi stavavte vo stomak i dali bevte na proteinska dieta za vreme na celata postapka
Јас за стимулација примав фостимон и цитротиде и ги примав во стомак.Фостимонот прво во рамо ги примав ама ми кажаа подобро било во стомак и така почнав,дури и помалце ме болеше скоро ич во стомак.
А мене различно, почнав во стомак ама ми се појави црвенило, отоци и продолжив во рамо...освен модрица од лошо боџкање друго ништо и болката ми беше помала во рамо. Не боли ама ајде ако споредувам, мене подобро ми беше во рамо. (фостимон и супрефакт)
Јас примав фостимон, па после вклучија и мерионал, но бидејќи беа повеќе, во мускул ми ги ставаа. А за исхраната, гледав да има повеќе протеини, ама јадев се, не само тоа.
Не се ограничувај - јади си што ти се јаде! Јас бев скептична за боцкање во стомак, ама излезе дека таму помалку ме боли. Супрефактот мене ме пече.
pa pocnav da postam i sakam da postam celi posti, a Birol ni rece da bideme na proteinska dieta, pa neznam sto e najpametno da napravam, rece najbitno leb i blago ne, jas sekako blago sega nejadam ama pa leb da ama crn, nesakam da se zamaram sega so se i sesto, ako saka da bide ke bide, bozja rabota e toa, inaku vo New born ke go pravam moevo prvo i se nadevam posledno ivf nekako mnogu sum pozitivna dali mi e rano i uste ne pocnale da me mavaat hormoni vo glava neznam
a za bockanjeto vcera kako za prv den ne mi se vide strasno i bolno vo stomak otposle malku kako da me peckase ama kratko traese ke vidime za ponatamu
ne prasav dali bockate na isto mesto vo stomak, znam deka treba eden den od leva strana na stomakot drug den od desna strana, primer mene od vcera mi se poznava kaj se imam bocnato dali pak na isto mesto treba vo istoto dupce
Suprefaktot jas vo stomak go primav i pece malku ama bez modrici. Posle za stimulacii puregon imav i tie zavisi od sestrata...vo kolk muskulno gi primav i nekogas so placenje nekogas so smeenje. Kazi si poleka da ti ja stavaat inaku cela noga se vkocanuva