Здраво на сите, Ова ми е прво позитивно ивф. Дали следнава вредност на бхцг е во ред? 8 ден од трансфер - 69,17 12 ден од трансфер - 387,9 16 ден од трансфер - 1901
Dobri suplementi se, bajagi skapi dodusha. Nekolku meseci se zemaat za da imaat efekt , vprocem kako i site sumplementi. Jas gi pijam uste pred da pocnam so invitro a i za vreme na postapkata.
Денес ми е 9ти ден по транфер, многу ме болат јајниците, осеќам притисок на матката, којзнае дали е на добро, се надевам Само да си споделам што ми се случува, додека чекам да проверам крв
Здраво се мислам за следен дали 1 или 2 да вратам ембриончиња, ми кажа докторот да си размислам кажете ми дали е поголема шанса со 2 и дали секогаш и двете се оплодуваат
Јас минатата бременост не бирав, ми кажа докторот да пробаме со едно и беше успешно. Сега со замрзнати, некако јас цело време сакав две, плус и на природен циклус, за да има повеќе шанса и докторот ми кажа, да се фатат двете е ретко, да се фати и едно треба да се поклопат коцки, а за две треба ееептен да се поклопат и плус ми кажа тој ќе одлучи дали една или две. И на крај врати две. Битно желбата да врати две ми ја исполни.
Devojki, brojam denovi od et. Nekoja koja ima pozitiven test, sto simptomi imavte???? Mene gradite mi se kako balon, me bolat mnogu
Јас цело време бев поспана гради исто ме болеа имав исто болки во јајници исто како за добивање!дај боже да извадиш висока бета!
Mojata beta na 14 den bese 1.734 i sum bremena so bliznaci,kolku embrioni vrativte,spored betava mi lici za bliznacka bremenost
Леле од самата помисла тоа да се случи се ежам, еве сега плачам одма. Ќе биде како треба да биде, амаааа многу многу верувам дека ќе е се во ред, па ќе дознаеме наскоро
Ke bide samo so misli pozitivno,mojata beta na 9 den od transfer 151 na 14 den 1734 i eve me bremena so bliznaci.Taka da ti posakuvam dasi imas visoka veta i dve srcenca da cukaat
Сепак со две се поголеми шанси се мислам и јас сум на памет на две . имам време но подобро 2 можеби од 2 барем едно ќе се фати Фала ти
Denes bev vo posta i vo tetratka stoi drug potpis kaj primac pa od tamu direktvo vo fond, ja objasniv situacijata i pisav Baranje so obrazlozenie do Sektor za komunikacii, vo prilog dostaviv kopija od ispratna tetratka kade se gleda deka ne e moj potpis i sega ke cekam da vidam sto ke mi odgovorat. Se nadevam deka ke dobijam nekakov prepis i istiot ke vazi i ke mozam da go iskoristam. Vi blagodaram na site za spodelenite iskustva, soveti i nasoki I se razbira na site uspeh vo postapkata i lesnotija do realiziranje na celta.