Jas ne sum od Sk, ne znam sto im e problemot ovde. A dali nekade na mojot prikacen izvestaj citate deka pisuva da se ispitat Ddimeri? Ako znaes poubavo da gi citas izvestaite te molam kazi mi
Ќе идеш кај матична,ќе ти даде упат за трансфизиологија да испиташ д димери и хемостаза,со рез ќе идеш кај спец.гинеколог и ќе ти препише клексани и извештај ќе ти даде.Не е ништо комплицирано.
Честитки мила. Само верувај и биди позитивна , се ќе си е најубаво и ќе си уживаш во периодот што следи
Дали некоја од вас имате земано брис од ендометриум и да е позитивен? За колку време ги излечивте бактериите? Брисот ми е позитивен со две бактерии, веројатно и причина за што не настанува имплантација.
По препорака на докторката зошто долго време ги имав истите бактерии вагинално и цервикално и покрај долго време користење на антибиотици
Na koj den najrano od et moze da se pokaze pozitiven test.Nestrpliva sum, minatiot pat iscekav celi 14 dena, sega veke nedela dena pomina, vo misli sum i postojano sonuvam kako im soopstuvam na mm i moite najubava vest.
Пишав и во "генетски мутации" да пишам и тука, кариотип кога правите дали на некој му се случило да ги побараат и родителите да дадат крв за испитување?
Ние кога бевме ,испитаа само моја и од мм ,и измеша од двајцата, друг никој не побараа. Зарем тебе ти побараа и родители?
Правевме ние пред два месеца и чекаме сеуште резултат а се јавиле денес и побарале од татко му на сопругот
Zdravo devojki, imam edno neuspesno ivf so vaucer praveno vo januari. Imam zamrznato 6 tridnevni embrioncinja.Pa moze li nekoja da mi pise tuka ili vo poraka kako ide procedurata so zamrznati i dali moze so vaucer povtorno. Vi Blagodaram, pozdrav na site
Во другата група членка ми пиша дека штом има проблем во кариотип бараат од родителите за да знаат дали е наследно или за првпат се јавува сега...аман значи има некој проблем сигурно а јас кога побарав да правам ми викаа нема потреба после првото неуспешно инвитро да си чекам ако имам неколку неуспешни и незнам дали е тоа смешно или жално....