Извини кај кој доктор си во њу борн...дали после пункцијата доби хиперстимулација па го одложи трансферот
2 bremenosti me gledaa taka a i site sto jas gi poznavam isto bilo. Mozebi igra uloga ako e so in vitro, ne znam.
Devojki, za zal mojata borba denes zavrsi povtorno bez uspeh. Bhcg negativna, nema nitu implamentacija. Vi posakuvam na site pozitivni beti i nasmeani lica.
Здраво девојки, ме немаше малку сакав да пуштам мозок на пасење. Некоја да ми каже дали утрогестан вагиналетите прават запек?
Ne znam dali toa pravi zapek, ama imam slusnato deka toe e dobar simptom posle invitro. Barem site go kazuvaat Kako simptom, za pozitivna bhcg.
Utrogestanot koga vi e prepisan 2 pati, na 12 saati go stavate ili pred spienje I 30 min pred stanuvanje?
Јас Анита кога ја прашав мора ли точно на 12 саати да гледам на саат, ми рече не, сабајле и вечер. Така да у 9 сабајле и 9 вечер ставам, некоја минута плус/минус.
Секогаш пред спиење, пред да легнам во кревет и околу пола саат по станување и никогаш не сум мерела на 12h ако требало, грешам цело време