Направив тест уринарен на 10 ден од трансфер, испадна негативен, дали е многу рано или да не се надевам многу?
Devojki Utrogestan od 200mg nemozam nigde da najdam niz gradov, deficitarni bile. Dali nekoja od vas kupila i od kade? Itno mi treba nemam vekje.
Lavici da se dopitam so vas sto imate praveno invitro.denes mi e tret den od transfer cel den osekam dolu kako tapa bolka kako za pred ciklus.dali e normalno?
Јас кога го прашав Др за ако не најдам од 200 што да правам, ми рече 2 вагиналети од 100, т.е навечер 2х100 и насабајле 2х100 .
Dali bese kaj tebe uspesno?nekoi mi vikat deka normalno bilo nekoi vikat do mojata psiha bilo ama mnogu dobro znam stoe od bolka.
Мене 10 ден од трансфер ми е. Јас правев уринарен тест денес напладне, негативен беше. Ако не добијам циклус викендов, ќе правам бета во Вторник.
Ajde daj boze da se izraduvas.mene od plodnost mi rekoa na 12 den od transfer da napravam doma test so prva utrinska mokraca.a mojot maticen mi veli na 11 den preku krf.toa e drugiot petok.dotogas ima vreme.
Da da nemase nigde i zemav od Viola 100mg pa ke stavam po dve. Ke gledam da si obezbedam uste edna kutija da ne se nerviram vaka. Fala mnogu za konsultacija*
Ti blagodaram mnogu ke vrtam sabota ako rabotat deka utre ne veruvam, praznik e. Inace kupiv od 100mg edvaj najdov ne znam sto e rabota, i tie od 100mg pa edvaj se naogjaat. Deficit e
Првата бета ми беше на 10 ден 71 потоа на 12 ден 123 и сега на 15ден 358, вратени се 3 бласти. Од клиниката сакаат да направам уште една лабораторија слабо растело. Јас немам ни еден симптом освен притисок во гради од вчера. Ве можам споделете ваше искуство.