Можно е да е позитивен исходот јас имав крварење така претходно бев направила тест позитивен, ноќта ми се појави крварење веднаш ми преќинаа аспирин и продолжв со пролутекс се се заврши добро
Каков протокол имаше мила и со што те стимулираше? Јас на двете пункции имав празни фоликули ,со 0.36 амх и сега сум преплашена како ќе е следниот. Неможам да го сварам тој факт, знаејќи си ја историјата од 3 спонтани,3 вонматерични и една успешна бременост сега да сум толку фалшлива станата, значи неможам. Пиеше некој суплименти?
Vitamini ništo ne piev osven femibion 1, soprugot isto ništo ne pieše. Da ti kažam ič ne se sekjavam točno, može sum pišala porano tuka. Trudnički mozok u momentov, ne mi teknuva. Od ova što se sekjavam letrasan piev tableti, pa tie što sleduvaat preku vaučerot, fostimon mislam bea, pa meriofert nekolku, kleksani celo vreme, aspirin, i štopericata. 5 folikuli, tri polni, tri oplodeni, edno se otkaža do 3 den, na 5 den vrateni 2, edno bidna. E da i cetrotide nekolku, tri mislam, ne me drži za zbor
Ти благодарам на одговорот. Се надевам дека летово ќе се кренам психички повеќе и ќе успееме.. Со лесно до крај ти посакувам
Девојки нешто се зачитав за неуспешен трансфер и имплантација дека врска имало тсх хормонот да биде во граници до 2 дали ова држи вода или не мора да значи?
Jas mislam deka ne mora da znaci,kaj mene pred transfer bese 0.35,a posle toa 0.80 i pak nemase implantacija
Ете се обидувам да си одговорам на тоа зошто немало имплантација, но на некои прашања нема одговор. А колку дневни ти беше ембриончето мене тридневно?
Не го знам одговорот за имплантација, зошто и кај мене немаше од 2 ембриони ни еден не се фати. Ама за хормонот TSH јас со Еутирокс го држам под 2 па немаше имплантација, Еутирокс пијам откако ја почнав постапката за инвитро (пред 8 месеци). ТSH хормонот го проверувам од мои 17 год и секогаш ми бил на високата граница од 3-4, па за првата бременост пред 6 години на мои 29 год, никој не ми кажа ни да го проверам ни да го контролирам, па си родив живо и здраво синче. Ама кога си имаме мака, за се сакаме да се информираме и да си најдеме одговор, пример јас терапијата ја прекинав во Понеделник од сабајле последно утогестан ставив во 4:30 и сеуште нема добиено циклус, уште се прашувам дали е возможно тестот на bhcg да не бил точен, си викам реагенсот не им бил исправен ама само се тешам.
@Stela Maris mi davas nadez vo ovaa moja beznadezna sostojba. Mojot amh katastrofa, endonetrioza, miomi, cisti i razni cudbi. 3 operacii, 2 neuspesni ivf i edna kiretaza vo 4 mesec prirodna bremenost. Rezultat: rasparceni dusha i srce, reka solzi, a ponekogas i presusena reka. Ahh, da uspeam i jas eden den.
Jas nemam tiroidna, mene mi se top site hormoni pa i so 2 te ivf nemav nilakva implamentacija za zal :/
I kaj mene tridnevno,sega planiram zdravje na naredno da primam intralipidna pa ke vidime sto ke bide
Навистина нема правила знаеш дека и јас си помислив на истото за неточни резултати па зар и по приватниве клиники може тоа да се деси. Јас терапијата исто во понеделникот ја прекинав и сеуште немам циклус ме наболува стомак и цел ден се надевам ама ништо. А бетата ми беше 1.20. Се случуваат чуда дај боже и нашево да биде едно од тие.
Девојки која метилирана фолна ја пиете и која цена е? Сега бев во Зегин да купам,метилирана фолна на Now од 1000мг сега е 1600 денари,колку шо памтам јас ја купував од 1000 до 1200 ден. Шок ме удри не се нормални!
Za zal tolku e.zatoa posledniot pat ja naracav od iherb stranata istata e okolu 850 den mislam da bese