Дали некоја правела во Систина во скоро време хистероскопија со земање биопсија за клетки убијци и брис од ендометриум за бактерии? Како оди целата постапка? И колку од прилика сте чекале резултати од биопсија?
Девојки на 1ви април поднесов документи за прв ваучер, сеуште немам никакво известување. Вртев на броевите што се на сајтот меѓутоа недела дена никој не крева. Дали имате некој друг контакт или сепак морам лично да одам па да проверам до кај е работата ?
Zdravo Nekoj skoro da pravel histeroskopija vo Sisina? Za cene prasuvam? Fala I kako odi procedurata?
Пункција на природен циклус без анестезија 24750. Цената е од денес. Не се нормачни како ги зголемуваат
Jas minatata nedela bev za na priroden, lh mi bese 37 , a e2 mi bese 226. Imav 2 folkula. No poradi toa sto docna gi merevme (10 den ) doktorot mi ja otkaza punkcijata. Lh treba da bide do 10. Vekje naredniot den imav ovulacija. I nemase vreme da se prodolzi.
Извини што прашувам,не ме сфаќај грешка,ама не ми е јасно. Како тоа касно ги меревте? Нели правевте редовно фоликулометрии?
Еден спермограм само за втор ваучер? Читам некои доставиле само еден за втор ваучер, некои два, не ми е јасно.
Можеш да аплицираш со еден не постар од 6 месеци. Со претходниот ваучер имаш веќе аплицирано два, го зимаат тој во предвид бидејќи и битна важноста само на еден. Можеш и копија од последниот кој го поднесе за прв ваучер доколку ти е сумливо со еден. Јас за втор и трет поднесував по еден.
Вака, првично отидов кај докторот за да се договориме за хистероскопија. Тоа ми беше на 10 ден од циклус. Меѓутоа виде многу убав фоликул и ендометриум и предложи ако се добри Лх и Е2 да пробаме на природен циклус, а понатака ако не е успешно да се прави хистероскопија. Јас генерално имам овулации на 11,12 ден и затоа велам закаснивме за да пробаме Инвитро на природен циклус. Нареден циклус нормслно порано би почнале со фоликометрија.
Здраво женски, да не знае некој дали Димитров е на одмор деновиве? Денес вртев на сестра Тања 4 пати но не ми се јави. Фала ви
Не е на одмор денес бев на преглед, но следна недела за празникот ќе земат одмор само незнам точно од кој ден
Devojki zdravo,mi pominaa 6 meseci od prvoto invitro koe za zal zavrsi so spontan.Ve molam info od vas za tie sto podnele dokumentacija za vtor vaucer?dali treba se isto kako i prviot pat? Fala i so sreka i so lesno na site