Sakam da prasham za temperaturata na teloto kako simptom na bremenost,dali nekoj moze da napishe dali posle in vitro imale pokacena temperatura...
фала за советот, ке јадам цвекло и оро ќе играм.крвната слика ја остајв за на крај, вениве малку да ги одморам рушени ми се.... и за спермокултурата ќе забораев, таман сега мм ќе го прави вториот спермограм па да го потсетам за спемо кулутурата. почвит да ме фаќат страв....
фала многу, многу ми се најдовте сите на форумов иначе од откачот на анита ќе доживеев нервен слом. да го земам ваучерот па ќе одам на раговор во њуборн, да прашам за скречинг и испитувања за рецептивност на матката.Господ златен на помош. кисс до сите
Eve me Pa stvarno ne bilo strasno hahahahaha,lele kolku bev isplasena.Izvadeni 8 jajce kletki.i sega otprilika koga bi mi bil transferot,sto mislite?
Ајде опушти се помина моментот со Анитка и она нејќеше али стерилизација Убав впечаток да донесеш од Борн, овој пат ќе биде, мора да биде Среќно..
Јас имав покачена тт, не нешто многу до кај 37с, ама баш се осеќав дека на моменти ми се качуваше. Јас знам дека ова е симптом за бременост.
Super,fala ti mnogu,se nadevam ke si gi donesam doma tolku brgu.Golema podrska si mi,se nadevam deka i dvete ke se raduvame vo najskoro vreme,luge kako tebe zasluzuvaat samo ubavi raboti
како ме откачи кога и се јавив да и кажам дека бетата ми е помала од 2,и јас немам осет и звонам петок во 15,30 пред крај на работно време......а тие во гужва и плус стерилизација пред нова година.признавам јас осет немам.. беше и помина...да се надеваме на позитвни резултати
фала многу на поддршката после секој неуспех нормално дека некој мора да е крив де ама фала богу ги фатив новогодишните попусти па се фрлив во шопинг да лечам нерви.кога не ги сакаше анитка парите (не ме ни ислуша за да се договориме за ифв на природен циклус), ќе најме некој шо ќе ги сакат
Јас во план сум и пролетните попусти да ги фатам а може и летните кој знае можда и есенските ќе ги фатам битно пари се вртат некаде и за нешто